بتا اسپلندنس نام علمی تمام گونه هاییه که عکساشونو تو پست قبلی گذاشتم
در صورت فراهم کردن شرایط ایده آل مانند حجم تانک / دما / تغذیه و... لاروها در مدت 45 روز تا 2 ماه به سایز مناسب تقریبا یک بند تا یک بند نیم میرسنکه در این زمان شما میتونید جداشون کنید.
دیگه مشمبا پر از حباب شده.نمیشه برش داشت.فقط هر روز با چنگال داغ حباب های خیلی بزرگ رو خالی میکنم.ماده هم که داره یواش یواش شکمش گنده میشه.نرم هم که سالم سر حال پر جمب جوشه.انشا الله اگر نتیجه بده می خوام نزاد های دیگشم بگیرم تکثیر کنم.فقط یه چیزی!!! اب مکانی که ما هستیم خیلی خیلی سخته.من اب اکواریوم رو از فیلتر اب اشامیدنی که خودمون وسل کردیم ریختم؟مشکلی که پیش نمیاد؟!؟!؟!
اما همون اب رو وقتی تو کتری میریزیم حتی کوچیک ترین گچه هم مشاهده نمیکنم.فک کنم همون کافیش باشه هاا؟
نه اشکالی ندارهدیگه مشمبا پر از حباب شده.نمیشه برش داشت.فقط هر روز با چنگال داغ حباب های خیلی بزرگ رو خالی میکنم.ماده هم که داره یواش یواش شکمش گنده میشه.نرم هم که سالم سر حال پر جمب جوشه.انشا الله اگر نتیجه بده می خوام نزاد های دیگشم بگیرم تکثیر کنم.فقط یه چیزی!!! اب مکانی که ما هستیم خیلی خیلی سخته.من اب اکواریوم رو از فیلتر اب اشامیدنی که خودمون وسل کردیم ریختم؟مشکلی که پیش نمیاد؟!؟!؟!
اما همون اب رو وقتی تو کتری میریزیم حتی کوچیک ترین گچه هم مشاهده نمیکنم.فک کنم همون کافیش باشه هاا؟
منتظره دیدن لارو هاتون هستیم
خبرررررررررررررررر جون بچت زودی جواب بدههههههه.....زیر شکم مادم بین 2تا باله ی زیر شکمیش یه چیز ریز سفیدی زده بیرون؟؟؟؟فک کنم وقتش باشه؟؟؟؟
ماده رو ازاد کردم ولی نر چند باری بهش حمله کرد منم دوباره جداشون کردم.
به نظرتون شب دوباره جفتشون بندازم خوبه؟
عادیه
به هیچ وجه ماده رو جدا نکن
همین الان بندازشون کنار هم
اون هم لوله ی تخم ریزیشه
باید بزنه بیرون
ای وای.الان دوباره تنشون میندازم
از اب سخت استفاده نکردم.اب سختیش بالا هست ولی 1 بار از فیلتر خونگی که زیر ظرف شویی وصل میشه گذشته......حتی اون اب توی کتری هم یه ذره هم اهک یا گچه نمیده به بدنه ی کتری
ماده انگار داره لونه رو خراب میگنه.به زیر حبابا ضربه میزنه![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.