سلام.عکس های بسیار عالی بودن.خبری از جوجه هم هست؟
سلام.عکس های بسیار عالی بودن.خبری از جوجه هم هست؟
خیلی زیبا خدا حفظشون کنه انشالله روز به روز بیشتر بشن و لونها پز از جوجه باشه
بسی لذت بردیم ازین بچه ها
سلام.اول از همه دست به قلمتون خیلی خوبه بعد اینکه دستتون واسه پرنده سبکه.پرنده هاتون خیلی با نمک و جالبن.خیلی زیبان ماشالله.
ایشالله بیشتر و بیشتر بشن
خیلی عالین
خدا براتون حفظشون کنه
و لونه ها همیشه پرجوجه باشه
![]()
سلام
دوستان متاسفانه مسافرت بودم و 4 تا تخم های یکی از جفت هام به دلیل سردی هوا خراب شد.. 3 تا از جوجه های جفت دیگه هم نفهمیدم به دلیل سردی یا ... مرد یکی از جوجه ها هم حالش وخیم بود که از روز اول سرلاکی بزرگش میکنم شاید دلیل مردن 3 جوجه بی تجربگی جفت هم باشه چون سری اول تخم گذاریشون هست![]()
با سلام
با یه سری خبر اومدم
اینم از پشتش که ای کاش تو این همه جوجه یه جوجه عین عروس نر ابلغ حوشگل میشد.....
ابلغ خاکستری : این جفت الان مادر و نامادری هست 3 جوجه از خودش 3 جوجه از همسایه بزرگ میکنه کلا قیافشم خیلی معصوم و پاکه کارش درسته همچنین نر هم بهش کمک میکنه کلا زوج موفق
جفت خاکستری خاکستری.... این جفت یه ذره زیادی کم تجربه هست ماده بسیار کم سن هست سری قبل 4 جوجه رو کشت و بهشون غذا نداد... این سری یه جوجه رو کشت گفتیم این سری سر میزنیم تجربه میشه یه روز غذا داد روز دوم جوجه از گرسنگی تلف شد هر 3 جوجه رو زیر جفت همسایه گذاشتیم و یکی از جوجه هاش لوتینو هستکلا حال نمیکنم با این دختر خانوم از روی پاهای جفت حدس میزدم خالص خاکستری نباشه و جوجه رنگی بده عین جفت تبریزی که معرفی میشه...
این جفت تبریزی هست هر 2 خاکستری و از تبریز خریدیم ماده و نر رام و گاهی دستی هر جایی از خونه میرن میشینن... کلا دارن اعصاب خورد میکنن ماده خونه زندگی داره بازم بند نمیشه هر سری یه جا باید دنبالش باشیم و پاهای عروس نر و ماده به شکلیه که تجربه نشون داده هر عروسی این شکلی پا داشته باشه جوجه هاش به غیر خاکستری رنگ دیگه هم میشه که انواع گلباقالی و دارچینی رو به ما جوجه داده که تو پست های قبلتر معرفی شدن
از 4 جوجه یکیش واگذار به دوستان شد و این 3 تا خل دیونه مونده ! کافیه دست بگیری به سر یکیشون همشون سرا اویزون میشه وای میسن تو صف ناز بشن
خوشم نمیاد از اعتماد من سو استفاده بشه, چند بار تذکر دادم ( عین بچه ها که صداشون در نمیاد باید ترسید حتما دارن اتیش میسوزونن ) اینا هم چشم منو دور ببینن میان کف زمین و اتیش بازی میکنن... گرچه تنبیه بدنی شدن
خاکستری گلباقالی جفتت جید و تازه 1 ماه جفت خوردن و امروز تخم سوم رو گذاشت نر یه بچه مثبت مطلوم هست که اینجا هم خم شده یه خورده ترسیده بچم
جفت خاکستری...
این جفت هم جوجه لوتینو داده و تجربه بازم روی پاهاش برام نشون داده اینجور پا خاکستری فقط نمیده
اینم 6 تا جوجه که یکیش گم گوره تو لونه.... و لوتینو اول صف
یه جفت دارچینی هم هست که ازشون فیلم گرفتم به زودی لینکشو میزارم خودشون گفتن اهل عکس نیستند![]()
سلام، به به ماشاءالله به همشون
خیلی عالیه که هر سری با دست پر میاید و کلی ماجراهاب خوب و جالب برامون تعریف میکنید
خدا حفظشون کنه همشون رو و لونه ها همیشه پر جوجه باشه
سلام
ماشالله
خوبه مجموعت داره کم کم رنگی هم میشه
سلام
خیلی خیلی خوشکلن . فکر کنم کنار این همه پرنده زندگی کردن و بزرگ کردن و دیدن بزرگ شدن جوجه ها بهترین چیز توی دنیاست .
موفق و سربلند باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)