سلام
خب خدا را شكر به خير گذشت ..
ولي آقا رضا از شما بعيد بود.شما هميشه به همه گوشزد ميكنين كه پرهاي پرندتون رو بچينين، بيريون نبرينش، مواظبشون باشين. شما ديگه چراا آخه؟ حالا خدا را شكر اتفاقي نيافتاد ولي درس عبرت بشه واسه بقيه (و صدالبته خودم) كه هيچوقت از اين ريسك ها نكنيم
سلام.
من اومدم با چندتا خبر که البته قرار بود نگم،ولی چون چندتا از عزیزان مطلع بودن گفتم بگم همه بدونن.
خب خبر دارید که دوتا جوجه های سری پیش ما رفتن پیش کاربرانfarid-1376وsignulعزیز.
خب دقیقا شبی که جوجه رو برای سیگنال جان فرستادم اومدم دیدم عروسم اولین تخم رو گذاشته...امروز تخم سوم رو هم گذاشت،من حدس میزنم که نطفه دار نباشن که اگر اینطوری باشه قراره جفت عوض شن...شما دعا کنید که نطفه دار وسالم باشن چون اینبار حیوون داره تخم های درشتی میذاره ولی اگر نطفه دار نباشن خیلی بده...یه تخم هم که مثل سری پیش گذاشتم زیرشون که اون تخم الان 5روزشه،خواهشا دعا کنید تخم هاشون نطفه دار باشن چون خیلی عروس مادمو دوست دارم ودلم نیاد از جفتش جداش کنم یا اینکه بدمش بره...
یک جوجه عروس لوتینو هم جمعه خریدم،که هنوز پر درنیورده،قیمت خیلی بالایی گرفتم ولی خب اشکال نداره..این جوجه هم برای کسیه و قراره حدود 3،4هفته مهمون ما باشه.اگر بشه از مراحل رشدش براتون عکس میذارم.
اول از همه مبارک باشه..دندی منم امروز 3ومین تخمشو گذاشت..چه جالب شد ایشاالله که همه جوجو شن باهم در بیان..حسابی تقویتش کن..تخم مرغ براش بذار..با جوانه گندم..هر روز بهش بده..دندی فقط تا وقتیکه تخم میذاره اینچیزارو خیلی میخوره..هفت تخمم براش بذار..ایشاالله که جوجه شن..منکه سری اول همه میگفتن که جوجه نمیشن..ولی من امیدوار بودم شدید..شما هم امید داشته باش..
از نظر رسیدگی تقریبا همه چی دارم میدم ولی نمیدونم چرا همش میگم جوجه نمیشن...سه روزه پشت سرهم دارم تخم اول رو چک میکنم ولی همچنان هیچ فرقی نکرده!برا شما که تازه افتادن رو غلطک (درست نوشتم؟)انشالله این سری بهتون جوجه های سینامون وگلباقالی هم بدن اونم 5تا 5تا!شماهم برای این جفت ما بدعایید
سلام رضا جان خیلی تاپیک پر باری داری داداش گل
لطفا اخرین اخبار رو بگو چد جفت چند تخم و جوجه داریجفت ها رو معرفی نکردی درست حسابی
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)