سلام دوست گلم
من احتمال می دم که این جوجه مریض باشه.
بهتره برای سلامتی این جوجه و رعایت احتیاط برای سایر طوطیهاتون ببریدش آزمایشگاه تا ازش نمونه برداری کنن. تو گوگل کلینیک و آزمایشگاه پاستور (دکتر شیخی) رو سرچ کنید و فقط همونجا ببرید تجهیزات آزمایشگاهی مناسبی دارن .... ممکنه براتون سخت باشه ولی نظر دامپزشک بدون انجام تست کافی نیست . اگر من به جای شما بودم قطعا همین کار رو انجام میدادم.
اینطوری خیالتون بابت سایر طوطیهایی که دارید راحت میشه. و اگر مشکل فقط مربوط به تغذیه ضعیف جفت و یا جوجه بوده باشه در صورت امکان کمک بهتری میشه انجام داد.
لطفا نتیجه آزمایش رو همینجا اطلاع بدید .
توضیح : لطفا اگر خدای ناکرده به هر دلیلی جوجه طاقت نیاورد و از بین رفت باز هم برای تشخیص بیماری و امکان سرایتش به سایر طوطیها تون و حفظ سلامتی اونها به همان کلینیک مراجعه کنید .
سلام
من یه کاسکو داشتم پدرمو درآورد ، ردش کردم رفت.
حالا از دوستان متخصص راهنمایی میخوام ، برای خرید کوتوله برزیلی چه سنی و چه نژادی مناسبه؟ نگهداریش از کاسکو راحتتره؟ اصلا بگیرم یا نه؟![]()
سلامم نفیسه جان .و آقای اسکندری... راستش من دکتر نبردمش و هیچوقتم نمیبرم...
چون جوجه به این کوچیکی تحمل آمپولو این چیزارو نداره... در هر صورت ترجیح دادم اگه میخواد بمیره..
همینطوری بمیره.. ولی مطمئن بودم که مریضیش حاد نیست...
منم به روش خودم بهش انواع غذاهای مقوی رو دادم و دارم میدم..
خداروشکر خداروشکرررررررر بعد از ریختن پرای نازک و خرابی که اول درومده بود..
الان پرای جدید و خوب داره در میاره... خداروشکررررررررررر خیلی سرحالو بازیگوشم هست...
و ایشالله به امید خدا ازینم که هست بهتر میشه... در هر صورت ممنون از راهنماییتون..
سلام من یک جفت برزیلی خریدم گذاشتمشون یه قفس معمولی بزرگ نیس که بپرن .
چقد طول میکشه تا به جاشون عادت کنن؟!
لونه باید در اندازه هایی باید براشون بزارم؟!
از اونی که خریدمگفت قبلا تخم گذاشتن و تضمین کرد .
جفت گیریشون مثله عروس هلندی هست؟!
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)