اساتید سلام
من 12 عدد دیسکس خودم رو با هزاران ذوق و شوق تحویل گرفتم و متاسفانه با شرایط بسیار بدی مواجه هستم
ماهی ها تنها 5 ساعت داخل کیسه بزرگ بودند و به صورت عالی نیز اکسیژن خالص داشتند
متوجه شدم چند عدد از دیسکس ها حالشون خرابه .. با این وجود با آرامش ابتدا کیسه رو هم دما کردم با آب آکواریوم
سپس آب به اب کردم به روش اصولی و طبق فیم های رایج خارجی
تا به الان 2 عدد از دیسکس هام متاسفانه در کمتر از 3 - 4 ساعت مردند
2 تاشون هم کف آکواریوم هستند و احتمال زیاد می میرند
دیسکس ها به قول فروشنده تضمینی وارداتی و بار مالزی هستند
سایزشون کوچک است اندازه 2 الی 3 بند انگشت هستند ... واقعا شرایط دردناکی است
دما رو تا 30 درجه بالا خواهم برد ... 2 سنگ اکسیژن داخل تانک است و اکسیژنشون نیز کافیه ... نمی دونم علت چی هست ولی هر چیه ربطی به سیکل نداره چون تو کیسه هم وضعیت خوبی نداشتند
الان من چه کاری از دستم بر میاد .... واقعا شرایط روحیم خرابه
خودم به سختی آب اینجا مشکوکم .... من بوشهر زندگی می کنم و در مرکز استان و ما اینجا مشکل آب نداریم و از آب لوله نیز برای آشامیدن استفاده می کنیم ولی باز می گم شاید ...
اگر براتون امکان داره کمک کنید
سلام.مشکل از اب شما و .. نیست.مشکل از خود ماهیا بوده و شما سریعا اقدام به تهیه عکس و فیلم از ماهیات بکن و برو پولتو از فروشنده بگیر.شک نکن توش.
چند تا حالت داره:ماهیایی که تو پلاستیک مردن یا اکسیزن کافی نداشتن یا دمای اب حین انتقال بار بالا بوده خیلی(اگه هوا خیلی گرم باشه و بسته بندی خوب نبوده).گاهی داروی خواب آور زیادی به آب میزنن و نمیدونند دوزشو و نتیجه میشه این.یا اینکه ماهیا مریض بودند و داده به شما و تو راه وضعشون خراب شده.
متاسفانه تجربیات بد همیشه هست..خود منم که الان سفارش دادم از تهران اقای.ف. برام ارسال کنن میترسم چطوری میرسن ماهیا...
بهترین کار اینه که از محل خودتون خرید کنید ولی خب...ایشالا این چند تا ماهیایی که موندن ردیف بشن و خیرشو ببینید.اونام که فوت کردن فدا سرت داداش.
10 عدد از ماهی ها مردند
دو تاش در حال مرگ
حالم خودم خراب
من هیچ کس رو مقصر نمی دونم جز خودم ... حاضر نیستم گناه و اشتباه رو گردن فروشنده بندازم ... هرگز اینکار رو نمی کنم
خودم مقصرم ... باید بیشتر مطالعه می کردم ... باید بیشتر صبر می کردم ... بیشتر می پرسیدم ... تا باعث و بانی مرگ هیچ حیوانی نشم
خودم کردم ... من اینها رو خریدم و دعوتشون کردم
دوستان چی رو می خواید ببینید ؟ بدبختی من رو ؟ مرگ بچه های من رو ؟ بخت برگشتگی من رو ؟
بفرمایید خدمت شما عزیزان با دقت نگاه کنید به این چشمان معصوم .... به این ماهی های کوچولوی زیبا ... به این ها که مرگ بهشون تحمیل شده
[url=http://up.parsipet.ir/][/url]
خودم رو نمی بخشم .. لعنت بر من
سلام . بسیار تاسف بار و ناراحت کننده بود ....
ولی اینم در نظر بگیرید در ماهی داری همه ماها نیز چنین اتفاقاتی افتاده و خواهدم افتاد . بنا براین درسته باید پیشگیری های لازم و علم کافی داشت ولی فاکتور های دیگری نیز این میان هستند که از دست من و شما خارج هستند .
من نظر خودم رو میگم حالا می تونه درست و یا غلط باشه که نیازمند اطلاعات بیشتر در مورد ماهیها و تانک شما هست ولی دیسکس ماهی نیز که به این زودی بمیره و بین ماهیها جز مقاومترین ماهیهاست بنابراین مطمئنا دارای زمینه ی بیماری بوده اند . به هر شکل کاری هست که شده امیدوارم سببی باشه برای دقت بیشتر در خرید و اصول نگهداری خوبتر .
پیروز باشید
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)