سلام.شما در اولین فرصت باید جداش میکردین از بقیه وقتی علائم بیماری رو دیدین.مطمئنید سرما نخورده؟سنش چقدره؟اطلاعی دارین؟سلام
دو جفت فنچ دارم یک جفتش از امروز صبح کسل هستن مخصوصا نره
ابنم عکسش
http://up.parsipet.ir/uploads/4364.jpg
همش میخوابه الان بیرون آوردمش از قفس زیاد نمیتونه پرواز کنه جونشو نداره
تعادل نداره
میره تو لونه بقیه
بقیه ازش فرار میکنن
رفت تو لونه بقیه خوابید الان دیگه بقیه نمیرن تو لونشون
همش خودشو پف کرده جون نداره فرار کنه
با عث شده بقیه نمیخوابن
دیگه تو لونه هاشونم نمیرن انگار آلودشون کرده
یکی جواب بده
حالا الان رفتن پیش ماده ش خوابیده همه رفتن لونه شون
شایدم سرما خورده
دمای اتاق 20 درجه هستش
حالا از صبح تا الان پیش بقیه بوده بقیه هم میگیرن؟
شایدم سرما خوره ازش صدای گرفته هم شنیدم
حالا تکلیف چیه ؟
زنده میمونه ؟ بقیه هم مریض میشن ؟
الان همشون خوابن برم بیدارشون کنم جداش کنم؟
الان 11 روزه گرفتمشون به این سرعت مریض شد؟
چیکنم؟
سلام خسته نباشید
همونطور که قبلا عرض کردم فنچام 4 تا جوجه دادن کوچکترینش تقریبا 1 ماهس لونشونو برداشتم و همه جوجه ها به همراه پدر مادرشونو به یه قفس بزرگتر منتقل کردم فقط جوجه ها معمولا کنار هم جمع میشن و پراشونو پف میکنن دمای اتاقم 26 درجس میخواستم ببینم کار درستی کردم ؟ جوجه ها سرما نمیخورن؟
سلام خسته نباشید
همونطور که قبلا عرض کردم فنچام 4 تا جوجه دادن کوچکترینش تقریبا 1 ماهس لونشونو برداشتم و همه جوجه ها به همراه پدر مادرشونو به یه قفس بزرگتر منتقل کردم فقط جوجه ها معمولا کنار هم جمع میشن و پراشونو پف میکنن دمای اتاقم 26 درجس میخواستم ببینم کار درستی کردم ؟ جوجه ها سرما نمیخورن؟
سلام
اگه همونطور ک میفرمایین دما 26 درجه س و ثابته ، خیر سرما نخوردن .
جوجه ها بعد از مستقل شدن ، باید از پدر و مادر جدا شن . در غیر اینصورت شاهد نزاع بین جوجه ها و جفت خواهید بود . ممکنه جفت ، جوجه هارو زده باشن و جوجه ها هم از استرس کنار هم جمع شده باشن .
جداشون کنید .
البته دما ثابت نیست و جوجه هاوهنوز دون خور نشدن و پدر مادرشو بهشون غذا میدن فقط موقعی که میخواستم بگیرمشون خیلی ترسیدن و استرس زیادی بهشون وارد شد و 2 تا شون به دلیل غیر استاندارد بودن قفس قبلی از لای میله ها فرار کردن و تو خونه پرواز کردن به بدبختی گرفتمشون الان پدر مادرشونم وقتی به قفس نزدیک میشن خیلی میترسن
الان که دقیق نگاه کردم جوجه سومی که رنگش فرق میکرد رشدش متوقف شدخ و مدام چرت میزنه و پرهای پشتش ناحیه مقعدش ریخته چیکارش کنم؟البته دما ثابت نیست و جوجه هاوهنوز دون خور نشدن و پدر مادرشو بهشون غذا میدن فقط موقعی که میخواستم بگیرمشون خیلی ترسیدن و استرس زیادی بهشون وارد شد و 2 تا شون به دلیل غیر استاندارد بودن قفس قبلی از لای میله ها فرار کردن و تو خونه پرواز کردن به بدبختی گرفتمشون الان پدر مادرشونم وقتی به قفس نزدیک میشن خیلی میترسن
البته دما ثابت نیست و جوجه هاوهنوز دون خور نشدن و پدر مادرشو بهشون غذا میدن فقط موقعی که میخواستم بگیرمشون خیلی ترسیدن و استرس زیادی بهشون وارد شد و 2 تا شون به دلیل غیر استاندارد بودن قفس قبلی از لای میله ها فرار کردن و تو خونه پرواز کردن به بدبختی گرفتمشون الان پدر مادرشونم وقتی به قفس نزدیک میشن خیلی میترسن
اول این مورد رو عرض کنم ک میتونید تا قبل از یک ساعت بعد از ارسال هر پست ، همون پست رو ویرایش کنید .
دما حتما باید ثابت باشه .
تغییر ناگهانی دما برای پرنده ها بسیار خطرناکه .
جوجه ی ماهه هم باید دونخور شده باشه .
جوجه هارو زیر نظر داشته باشید اگه قادر ب خوردن دون بودن ، حتما جداشون کنید .
در صورت امکان از این جوجه ی عکس ارائه کنید تا راحتتتر بتونیم راهنمایی کنیم .
سلام و عرض ادبسلام
خب خداروشکر ک میخوابن رو تخما .
تو این مدت ، جفت ب محیط خیلی حساس میشن .
کوچیکترین تغییر در محیط اطرافشون ، باعث میشه از روی تخما بلند شن .
پس تو این مدت عوامل استرس زا توی محیطشون رو ب حداقل برسونید .
جز برای تعویض آب و غذا ، نزدیکشون نشید .
واسه تعویض آب و غذا هم دم غروب نزدیکشون بشید ک کمتر استرس بگیرن .
ایشالا موفق باشید .
جوجه هاشون از تخم بیرون آمدن
به نظرتون جوجه هاشون چه رنگی میشه؟
نر سفید طوسی مثل فنچ قناری
ماده سیاهه زیرش کاملا طلاییه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.