Sent from my iPhone using parsipet
اين هم سيستم تسويه و دماي اب تانكم هست
ممنون از راهنمايتون
خير قرنطينه نبودند جز يكي از انها كه از زمان تولد تا بزرگيشون در يك تانك از انها محافظت شده بودند
دماي تانكمرو روي چند تنظيم كنم خوب هست ؟
سلام علیکم وقت بخیر / من 1 ماه است 5 عدد ماهی دیسکس دارم که در این 4 عدد red و دیگری blue است /ماهی ابی رنک کلا این ماه غذا را نمی خورد یعنی هیج غذایی حتی کرم خونی / 4 ماهی دیکر اخیرا غذا می خورند و یکی از انها نیز غذایی نمی خورد / نمی دونم علت جیست لطفا کمک کنید می ترسم ان ماهی های قرمز و ابی رنک تلف بشود..غذا red discus sera می دهم . تشکر
ممنونم علیکم سلام تشکر / وقت شما بخیر
از روز اول قرنطینه نبوده اند / روز اول مسلما دارای استرس زیادی بودند و اصلا اصلا غذا نمی خورند و فقط مشاهده می کردند / مدفوع سفید به ان شکل ندیدم و هم بعید می دانم یعنی باید عرض کنم اطمینان ندارم از این موضوع.. / ارتمیای زنده خیر استفاده نشده تا امروز / میکس دل استفاده نشده خیر / بعد از 1 ماه از خرید این دیسکس ها اخیرا یعنی حدود هفته ای هستش که 3 تا از ماهی های red غذا ها را می خورند غذای sera red discus می دهم اصولا /اما 1 ماهی red و یک blue غذا را نمی گیرند و مثل که تمایل به غذایی ندارند و علی الخصوص ماهی blue اصلا عکس العملی خاص نسبت به غذاها و کرم خونی هم ندارد . تصاویر ماهی ها اپلود می کنم ان شاءالله مشکل حل بشود / ممنون از لطف شما
تصاویر دوم که یک ماهی red هستش و کمی حالت خطوط تیره و نقطه ای روی بدنش دیدم همان هستش که غذا نمی خورد و تصاویر سوم و چهارم مربوط به ماهی blue که غذا نمی خورد
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)