به نظر من تو تهیه نور کمی عجله کردید
چون نور تو ابتدا کار که هنوز شما تانک ابگیری نکردی
زیاد لازم نبوده
ولی همینطور که مصطفی گفت شما اگه بخوایین فیش نگه دارید
کفایت کار میکنه
اگه بخوای سراغ ریف بری که نه باید فکر نور مناسب باشی
به نظر من تو تهیه نور کمی عجله کردید
چون نور تو ابتدا کار که هنوز شما تانک ابگیری نکردی
زیاد لازم نبوده
ولی همینطور که مصطفی گفت شما اگه بخوایین فیش نگه دارید
کفایت کار میکنه
اگه بخوای سراغ ریف بری که نه باید فکر نور مناسب باشی
[QUOTE=farshad6730;76125]دوستان نظرتون در مورد این سیستم روشنایی چیه؟
[/QUOT]
مبارکه
دوست عزیز
این سیستم رو چند خریدی و مارک ومدلش رو هم اگه امکان داره بفرمایین؟ تشکر
واسه منو لایت فقط باید ابی باشه مثلا قرمز یا صورتی بده
فرشادخان سلامسلام دوست عزیز
به نظر من دست به اورفلو نزن و برای خودت درد سر درست نکن ، چون اون لوله بلند هستش و حالت اهرمی داره و هنگام بریدن احتمال داره فیتینگ به نشتی بیفته
بیوبال هم یکی از مدیایی هستش که مکان تشکیل کلونی باکتری هستش و تنها مکان نیست و اگر به مقدار لازم مدیا در سامپ داشته باشی نیازی به بیوبال نداری
در خونه اول سامپ فیلتر وول شرکت جی بی ال بزار کاراییش از اسفنج خیلی بیشتره تو شفاف نگه داشتن آب یه نظر من اون فیلتر وول که سفید هستش کمه
یه مقداری از ساپ استرات پرو شرکت ایهام و میکرو مک شرکت جی بی ال استفاده کن هر بستش برای 200 لیتر آبه با وجود مقدارکافی میکرومک به نظر من همون سطح اورفلو بیوبال داشته باشه کافیه
دوستان قدیمی با نزدن تشکر ظاهراً حرف من رو تایید نکردن ولی گواه حرف من اینکه شما تو آلبوم تانک دوستان اگه نگاه کنی بعضی از دوستان اصلاً اورفلو ندارند که داخلش بیوبال بریزند و سیستمشون بدون هیچ مشکلی کار میکنه
ولی به هر حال اگه خواستی لوله رو کوتاه کنی روشش اینه :
اول واتر پمپ رو خاموش میکنی ، بعد تخلیه بیوبالها به شلنگ میاری یه سرش رو میزاری تو اورفلو و مک میزنی و تمام آب اور فلو رو خالی میکنی
بعد یه چاقوی کلفت برمیداری میزاری روی گاز تا داغ بشه
حالا چاقو رو هرجا بزاری خودش میره پایین ولی اگه سرد شد دوباره داغش میکنی و در آخر یه مقدار از لوله که سوخته و سیاه شده آهسته تمییز کن و بردار
چاقوت هم بعد سرد شدن سیاه میشه مواظب باش کتک نخوری
البته با سنباده پوست آب میشه دوباره سفیدش کرد
موفق باشی
بله قبول دارم که یک سری از دوستان به دلایلیفرهادخان سلام
دوستان قدیمی با نزدن تشکر ظاهراً حرف من رو تایید نکردن ولی گواه حرف من اینکه شما تو آلبوم تانک دوستان اگه نگاه کنی بعضی از دوستان اصلاً اورفلو ندارند که داخلش بیوبال بریزند و سیستمشون بدون هیچ مشکلی کار میکنه
ولی به هر حال اگه خواستی لوله رو کوتاه کنی روشش اینه :
اول واتر پمپ رو خاموش میکنی ، بعد تخلیه بیوبالها به شلنگ میاری یه سرش رو میزاری تو اورفلو و مک میزنی و تمام آب اور فلو رو خالی میکنی
بعد یه چاقوی کلفت برمیداری میزاری روی گاز تا سرخ بشه
حالا چاقو رو هرجا بزاری خودش میره پایین ولی اگه سرد شد دوباره داغش میکنی و در آخر یه مقدار از لوله که سوخته و سیاه شده آهسته تمییز کن و بردار
چاقوت هم بعد سرد شدن سیاه میشه مواظب باش کتک نخوری
البته با سنباده پوست آب میشه دوباره سفیدش کرد
موفق باشی
از اورفلو ندارن ولی اصولش اینه ک اورفلو استفاده بشه
و این که تانک فرشاد خان جاشو داره ولی اصلا کارایی نداره
بهتره که لوله کوتاه کنه و از اورفلو استفاده کنه
تا اینکه فقط بخواد خروجی ابش باشه
به نظر من هم اون لوله باید کوتاه بشه الان در واقع اور فلو کارایی نداره تو این آکواریوم ! اگه قراره اونجا پر آب میشد خوب اصلا اور فلو نمیزدین همون پشت شیشه رو سوراخ میکردین
سلام دوستان
آره منم نظرم رو عوض کردم وقتی که هست بهتره که استفاده بشه ، فقط سعی نکن لوله ببری که فیتینگ به نشتی نیفته
هیچ چیزی جای تجربه رو نمیگیره![]()
سلام...
دوستان به یه مشکل جدی برخوردم...
من الان مسافرت هستم بهم خبر دادن که اب ro بیش از حد وارد تانک شده و شوری اب رفته روی 1.014 به نظرتون چکار کنم؟
گفتم مقداری از اب تانک رو بکشن و با شوری بالا وارد سامپ کنن!
به نظرتون چقدر احتمال تلفات ریفها بالاست؟؟؟![]()
دوستان محل قرار گیری موج ساز خوبه؟
زاویه اش چطور؟
ممنون
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.