سلام دوست عزیز اگه خونمردگی باشی کم کم خوب میشه ولی اگه لگنش سیاه کرده باشه نمیشه کاریش کر موفق باشی
سلام دوست عزیز اگه خونمردگی باشی کم کم خوب میشه ولی اگه لگنش سیاه کرده باشه نمیشه کاریش کر موفق باشی
سلام ورم کردن پای قناری از مچ پا عفونت هست ؟
ارادت خدمت دوستان
من یه قناری نر دارم که مست هستش و یه قناری ماده براش گرفتم بعد تقریبا یک ماه ماده هم مست شد و بعد چند روز که کنار هم نگهشون داشتم با هم جفت کردم ...متاسفانه بعد ۱۰ روز فقط با هم درگیر میشدن و جفت نمیخوردن به همین علت جدا کردم
یه قناری ماده دیگه کنار نرم گذاشتم و بعد یه مدت وقتی قناری نر به شدت میخوند این مده دوم روی چوب مینشست
اومدم اینا رو با هم جفت کردم ...یک بار دیدم با هم حفت خوردن ...ولی باز با هم درگیر میشن ...ولی قناری ماده همچنان دنبال ساختن لونه هست
الان جا تخمی رو براش گذاشتم ولی فقط یک بار جفت خوردنشون رو دیدم ...ترسم از اینه که ماده تخم مستی بزاره و نتفه نداشته باشه
سلام قناری من نمیتونی قشنگ رو چوب وایسه و داره کم کم پاش کبود میشه میشه لطفا کمک کند
درود بر اساتید محترم
قناری های بنده از سومین روزی که ماده روی تخم خوابیده بود ، قناری نر بدلیل مستی زیاد اذیتش میکنه و مدام از روی چال بلندش میکنه
ممنون میشم راهکار بفرمایید چون اینطوری هی از رو تخما بلند میشه میترسم خراب بشن
سلام دوستان پای قناریم دیروز خیلی کثیف بود و فضلش چسبیده بود منم شستم. الان پاش قرمز شده و ورم کرده چکار کنم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.