من جلبكو كه از بين بردم رفيجيومم داغون شد حالا يخورده تازه داره خوب ميشه الان شيشه هايه رفيجيومم هم سبز شده
يخورده سنگ بزاري توشم چنتا ريف نگه داري خيلي خوشگل ميشه
اگه واسه من بود از تو كمد درش ميوردم چون حجمشم خوبه
من جلبكو كه از بين بردم رفيجيومم داغون شد حالا يخورده تازه داره خوب ميشه الان شيشه هايه رفيجيومم هم سبز شده
يخورده سنگ بزاري توشم چنتا ريف نگه داري خيلي خوشگل ميشه
اگه واسه من بود از تو كمد درش ميوردم چون حجمشم خوبه
اختیار داری رضا دوستان لطف دارن و شوخی میکنن وگرنه اگه چیزه قابل عرضه ای بود آلبوم میساختم ، دقیقاً بله فلیم رو آخرین ماهی وارد کن البته منظور از خانواده فرشته ها هست ، وگرنه جراح و اینطور ماهیا رو میتونی بعدش هم بندازی
نور رفیوجیوم led هست ؟ راضی هستی ؟ منم روی رفیوجیوم led نصب کردم و خیلی راضیم
منظور منم خانواده فرشته بوداختیار داری رضا دوستان لطف دارن و شوخی میکنن وگرنه اگه چیزه قابل عرضه ای بود آلبوم میساختم ، دقیقاً بله فلیم رو آخرین ماهی وارد کن البته منظور از خانواده فرشته ها هست ، وگرنه جراح و اینطور ماهیا رو میتونی بعدش هم بندازی
نور ال ای دی خیلی راضیم ازش
تازه داره کمکم شیشه هاش سبز میشه
سنگ قرار بود یکم برام جور کنی دیگه:smile (186):
جون مصطفی ننداز توسرم یکدفه میبینی اوردمش بیرون
فرهاد تانك اصلي مغازش رفيجيومشو كه ديدي چقد قشنگه از اكواريومايه ما قشنگتره
بنظرم ميشه چنتا دلقك يكجور بندازي توش با شقايق خيلي قشنگ ميشه
چون رفيجيومتو ديدم ميگما بغل اكواريومتم كه جا داري فقط يه پايه ميخواد بزاري روش سيستمشم كه سرريزه
نريمان يچيزي ميگيا اگه قابل ساختن بود:smile (158):من كه واسه اولين بار ديدم ديگه بيخيال شده بودم ابشورواختیار داری رضا دوستان لطف دارن و شوخی میکنن وگرنه اگه چیزه قابل عرضه ای بود آلبوم میساختم ، دقیقاً بله فلیم رو آخرین ماهی وارد کن البته منظور از خانواده فرشته ها هست ، وگرنه جراح و اینطور ماهیا رو میتونی بعدش هم بندازی
اره دیدم راستی اونم قیمت کردم 30و 35 میگفت
سنگ چی شود؟
اره مصطفی جان اسبک می گفت
البته تلفنی امارشو گرفتم
فکر کنم بشه 25 تا 30 گرفت ازش
:smile (222):
.
.
![]()
راس دراگون
.
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.