این فیتینگها مخصوص تانکهای پلی اتیلن هستن و هیچ مشکلی از لحاظ آبندی ندارن من برای خودم از همین استفاده کردم ، تنها مشکلش رضوه دار بودن داخلش هستش که لوله پی وی سی نمیره داخلش که در پست 232 همین صفحه توضیح دادم که چکار کنید بازم سوال داشتید بپرسید
با سلام.ببخشید آقای نوروزی این پست 232 رو من نتونستم پیدا کنم.لطفا راهنمایی فرمایید؟با تشکر
سلام
شما برو چهارراه ابوطالب به سمت حرم مطهر مرکز لوازم تاسیسات سمت راست یه کوچه بمبست داره ازش میری کوچه پشتی سمت چپ ، مغازه سوم سمت راست ، ایشون فیتینگ رضوه دار دارن هر سایزی و بسیار ارزون مثلاً فیتینگ 50 رو 8500 فکر کنم من گرفتم فقط این فیتینگها برای منبع آب هستش و داخلش رضوه داره و شما یا بایدبرای لوله 50 بدی تراشکاری برای سایز لوله پی وی سی برات تراش بدن یا یه مغزی پلاستیکی با بوشن یه سر رضوه بگیری
برای لوله 32 هم شما یه فیتینگ 40 بگیر برای زیر تانک یه سر شلنگی 40 بگیر ببند به زیر تانک و برای بالا لوله پی وی سی 32 رو گرم کن ببند روش خودش رضوه میشه و بعد بازش کن و نوار تفلن ببند و دوباره ببند روی فیتینگسلام
اینم 232
سوالی داشتید بازم بپرسید
با سلام میخواستم بدونم آیا میشه از شیلنگ برای بردن آب از فیتینگ 50 به سامپ استفاده کنم یا نه؟
با سلام.میخواستم بدونم میشه از تبدیل پلی اتیلن به پی وی سی استفاده کرد یا نه؟
با سلام اینم عکس های تبدیل پلی اتیلن به pvc.![]()
فقط این نکته رو اضافه کنم که قسمت دهانه بیرونی(قسمتی که رزوه نداره منظورم قسمتی که لوله پی وی سی جا میخواره) 60.
این تبدیل نیست به این میگن بوشن یک سر دنده که قدیم توی برای وصل کنتور اب زیاد استفاده میشد که الان دیگه خیلی هم جای استفاده میشه تقریبا منسوخ شده. جنسش هم همون پلیکاست. این سایز فکر کنم بزرگ باشه بهتر40 استفاده کنید مگر این که اکواریومت بزرگ باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.