دوست من ممنون از راهنمائیت. رفتم تو اون سایت ولی سطل خالی پبدا نکردم. اگه لینک مستقیمشو بتونی برام پ.خ کنی ممنونت میشم. البته اگه از نظر مدیران سایت اشکال نداشته باشه.بله برو سطل تاپ فیلتر سفارش بده بزرگترشو
http://www..com/ اینم ادرس سایت
خب نگاه کردم انگار ادرس درست نیومده تو گوگل نسیم کالا رو سرچ کن میاد
نمیدونم انگار بنده اشتباه کردم واقعا شرمنده انگار فقط واترپمپو تک میفروشن شما برو اکواریومی ها بگو سطل فیلترمیخوام شاید تونستی گیر بیاری چون کلا اینارو تک نمیفروشن من هم فکر کردم این سایت این کارو میکنه بازم شرمنده
دوست من دشمنت شرمنده همین که وقت گذاشتی و بهم کمک کردی ممنونم ارت
با تشکر
سلام خدمت دوستان
در مورد تاپ فیلتر سوالی داشتم.
وقتی واتر پمپ رو داخل آکواریوم میذارم و فاصلش از سقف آک حدود 15 سانت هست بخوبی میتونه مکش هوا کنه و اکسیژنو وارد آک کنه. ولی هرچی واترپمپ داخل آک میره مکش کمتر میشه تا جائیکه به صفر میرسه.
اول فکر کردم بخاطر تغییر موقعیت شلنگ هوائی هست که بهش وصله ولی با تغییر اون اتفاقی نیافتاد و متوجه شدم بخاطر فشار کم هوا در عمق آب. وقتی یکی از خروجیهای ایر پمپو بهش وصل میکنم درست کار میکنه ولی بنظرم باید بتونه بدون اونم مکش را انجام بده حتی در کف آک.
از دوستانیکه این تجربه رو دارن ممنون میشم راهنمائی کنند.
با تشکر
سلام دوست عزیزسلام خدمت دوستان
در مورد تاپ فیلتر سوالی داشتم.
وقتی واتر پمپ رو داخل آکواریوم میذارم و فاصلش از سقف آک حدود 15 سانت هست بخوبی میتونه مکش هوا کنه و اکسیژنو وارد آک کنه. ولی هرچی واترپمپ داخل آک میره مکش کمتر میشه تا جائیکه به صفر میرسه.
اول فکر کردم بخاطر تغییر موقعیت شلنگ هوائی هست که بهش وصله ولی با تغییر اون اتفاقی نیافتاد و متوجه شدم بخاطر فشار کم هوا در عمق آب. وقتی یکی از خروجیهای ایر پمپو بهش وصل میکنم درست کار میکنه ولی بنظرم باید بتونه بدون اونم مکش را انجام بده حتی در کف آک.
از دوستانیکه این تجربه رو دارن ممنون میشم راهنمائی کنند.
با تشکر
ارتفاع آکواریم شما چقدر؟
واتر پمپ تاپ فیلترتون چه مدت که کار میکنه
به احتمال زیاد واتر پمپ شما ضعیف شده و یا بدرد اینقدر آب نمیخوره و نمی تونه آب رو به خوبی بفرسته داخل جعبه تاپ فیلتر
این فیلتر ها چینی و اعتباری بهش نیست و حجم ها و قدرت هایی هم که روی جعبه اش می نویسن الکی!
سلام دوستان
شبتون بخیر
میدونم سوالم خیلی ضایعست ولی میشه یکی برام توضیح بده چجوری میشه آب سبز و آب زرد درست کرد ؟!!!![]()
مقداری کاهو رو میتونین بزارید جلوی نور افتاب توی ظرف ابی بعد از مدتی اب سبزی به وجود میاد
تو نمایشگاه یه آکواریوم 20 در 15 سانت دیدم که دو تا دلقک ماهی توش بود میداد 400 تومن واقعا قیمت یه اکواریوم 20 سانتی همینه؟ دلقک ماهیاشم دونه ای 35 تومن میداد اندازه یه بند انگشت بودن اینم قیمتش همینه؟
اگه بخام یه آکواریوم به همین اندازه بگیرم با دو تا دلقک ماهی چقدر در میاد؟
اگه سوالمو جای درستی نپرسیدم ببخشید چون نمیدونم دلقک ماهی تو آب شیرین زندگی میکنه یا آب شور!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.