ممنونم نه اون کاسکو رو عرض کردم رفیق
سلام آقای محمد حسین عزیزم پرندت رو فروختی یا نه ؟اگه هستش من میخوام لطفا شماره بده عکسشو هم بذهر مر30 اینو میگم فروش فوری کاسکو تیمنه (دم شرابی)
از دست غذا میگیره
یک کلمه حرف میزند ، کلمه ی" خوب" رو میگه
بسیار دوست داشتنی و خوش هیکل هست
به بهترین نحو نگهداری و نغذیه شده است
جدیدا کلمه ی بیا رو هم تمرین می کنه
لطفا دوستانی که پرندشون فروش میره اعلام کنند ممنونم
سلام به همه ی دوستان گلم یه پسر دارم چون می خوام برم سربازی باید بفروشمش دارم از درون می سوزمو اینو می نویسم ولی چون کسی نیست ازش مراقبت کنه مجبورم بفروشمش 2سالشه چشماشم سفیده تقریبا 9 کلمه حرف میزنه سلام . بابا.خوبی.رعوف.بوس بده .گشنمه.آخی.صداشو کم کن قیمت پایه رو 600 گزاشتم که زود بفروشمش کسی خواست یا پیغام خصوصی بده یا تماس بگیره بنده خرم آباد لرستان زندگی می کنم هر شهر دیگه اييم ميفرستم
****5633535 ارشادی
![]()
سلام به همه ی دوستان گلم یه پسر دارم چون می خوام برم سربازی باید بفروشمش دارم از درون می سوزمو اینو می نویسم ولی چون کسی نیست ازش مراقبت کنه مجبورم بفروشمش 2سالشه چشماشم سفیده تقریبا 9 کلمه حرف میزنه سلام . بابا.خوبی.رعوف.بوس بده .گشنمه.آخی.صداشو کم کن قیمت پایه رو 600 گزاشتم که زود بفروشمش کسی خواست یا پیغام خصوصی بده یا تماس بگیره بنده خرم آباد لرستان زندگی می کنم هر شهر دیگه اييم ميفرستم
****5633535 ارشادی
![]()
خیلی بد شد که باید بفروشیش و امیدوارم یه صاحب جدید خوب و مهربون پیدا کنه این طوطی خوشگلتون که مثل خودتون خوب دوسش داشته باشه.....شماره تلفنتون هم 4رقم اولشو به حروف بنویسد
ممنون دوست گلم
****-563-3535
صفر نهصدو سی شش پانصد شصت و سه سی پنج سی پنج
19 اعزامم كسي نبودددددددددددددددددددددد ددددددد
تماس بگیريد مي تونم قفسشو 20% قيمتشو حساب كنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.