LED های پیش ساخته ی مارک معروف ...
LED های دست ساز ...
ترکیب LED دست ساز با مهتابی ...
ترکیب انواع مهتابی ...
ترکیب متال با مهتابی ...
از اول تا اخر تاپیک رو خوندم اخرش این همه هزینه و تلاش به جایی رسید یا پروژه فرسایشی شدسلام رامتین جان :
ممنونم که پیگیر تانک منی ... این مدت مشغول PVC زدن اتاقک زیرزمین بودم که خیلی هم وقتمو گرفت . چون دیوارها و سقف نمناک بودن و برای جلوگیری از آلوده شدن آب و ورود باکتری و انگل و بیماری مجبور شدم فضای اتاقک تصفیه رو محصور کنم . در ضمن طبق نیاز باید یه قسمت هایی رو کم و زیاد میکردم . شکر خدا خوب از آب در اومد و وقتی که صرفش کردم نتیجه خوبی داشت . عکس هاشو فردا آپلود میکنم .
سلام دوستان عزیز :
متاسفانه بدلیل اعتماد به یکی از همکارام که ضامن وام ایشون شده بودم و عدم پرداخت اقساط وامشون ، من مجبور به پرداخت وام ایشون شدم . و واقعا در مضیقه مالی بودم . این هم نتیجه اعتماد کردن ...
ولی خوشبختانه همه چی تموم شد و از فردا دوباره همه چیز از سر گرفته میشه ...
سلام محمد جان پیگیر ساخت تانکتون هستم از پیشرفتش عکس بزارید. ممنون میشم
سلام دوستان خوبم . من نمیدونم چرا آپلود سنتر من بالا نمیاد . میخوام عکس بزارم ...
دوست عزیز پروژه فرسایشی نشده ولی چون مخارج تانک من بالاست یه مقدار زمان میبره . میتونستم زودتر تانک رو به اتمام برسونم ولی خودخواهی بود . چون خانوادم هم احتیاجاتی داشتن که نمیشد نادیده گرفت . یه مدت بنایی داشتم . یه مدت مشغول قسط و وام برای لوازم خونه بودم و خلاصه از این جور مسائل ...
ولی ممنونم که پیگیر هستی .
امروز میخوام دوتا واتر پمپ زتلایت 12000 لیتر بخرم . و البته نمک تا استارت رو بزنم . در مورد نمک هم شک دارم . نمیدونم کدوم مارک رو بخرم ...
سلام . کسی میدونه چه جوری میتونم عکس آپلود کنم . آپلود سنتر سایت خرابه ...
سلام . از یک آپلود سنتر دیگه استفاده کردم ...
ببخشید یه خورده کثیفه . هنوز یه مقدار کار داره . این اتاقک داخل زیرزمینه ...
![]()
این عکس ها مربوط به صخره هایی بود که از قشم آوردم و با چسب ماستیک بهشون شکل دادم ...
البته بعضی جاهاشو مجبور شدم با لوله نگه دارم . ولی پشت کار هست و دیده نمیشه
![]()
این سه تا نمک رو خریدم تا با هم مخلوط کنم . امیدوارم کم نیاد :
26 کیلو گرم
22 کیلو گرم
22.5 کیلو گرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.