سلام استاد
بسی لذت بردم . ماشاالله خیلی بزرگ شدن . اینها سیر هم میشن؟
به هر حال دست اقا اشکان برای تولید و شما برای سایز کردن درد نکنه
ارادتمند
سلام استاد
بسی لذت بردم . ماشاالله خیلی بزرگ شدن . اینها سیر هم میشن؟
به هر حال دست اقا اشکان برای تولید و شما برای سایز کردن درد نکنه
ارادتمند
سلام استاد :
خیلی خوشحالم به آلبوم سر زدید و قابل دانستید
وقتی دیسکس در داخل همین شرایط تکثیر شده باشه کار ما هم راحت تر میشه یکی از خوبیهایی که دیسکسهای آقا اشکان این هست که به تمام غذاها علاقه نشون میدهندو نکته ای که من بارها به وضوح تجربه کردم این هست که اگر دیسکس در دوران رشد خودش پلیگ نگیره از سرعت رشد خوبی بر خورداره دیسکسهای وارداتی اغلب این دوران را میگذرونند و با هزار جور دارو آشنا میشوند که تاثیر گذار هست
ارادنمندم استاد
سلام بابک جان واقعا نظر لطف شما و دوستان هستش نسبت به من
واقعا وقتی فیلم میزاری از بچه دیسکس ها میبینم لذت میبرم کارت خیلی درسته همیشه موفق باشی
ویرایش توسط B@B@K : 28th January 2014 در ساعت 01:35 AM
سلام آقا اشکان :
بازم عرض میکنم کار اصلی را شما انجام دادیدو من فقط امانت دار هستم با سعی و تلاش شما و سایر دوستان زمانی برسه که دیگه دیسکس وارداتی نبینیم و خودمون صادر کنیم
سلام استاد
بابک جان اگه غیر این بود جای تعجب داشت و از استادی چون شما انتظاری غیر از این نیست.
عالی بود استاد.
سلام بابک جون
از دیدن حاصل دست رنج شما و اشکان جون بسیار لذت بردم اما لذت واقعی ، لود شدن فیلم بعد از حدود 2 ساعت بود که بسیاری از سرعت نت شگفت زده شدم ، بیچاره سر پیچ اول داشت چپ میکردولی از شوخی گذشته خیلی حال کردم ، ضمنا اگه خواستی بری پیش آقا اشکان ، مارو هم دریاب که به اتفاق حامد عزیز بریم تور بازدید اشکان
تاریخ و ساعت حرکت از شما وسیله نقلیه از ما
قول میدم شلوغی نکنم
ارادتمندیم
سلام وحید جان شما لطف دارید
سلام آقا رضا ممنونمسلام بابک جون
از دیدن حاصل دست رنج شما و اشکان جون بسیار لذت بردم اما لذت واقعی ، لود شدن فیلم بعد از حدود 2 ساعت بود که بسیاری از سرعت نت شگفت زده شدم ، بیچاره سر پیچ اول داشت چپ میکردولی از شوخی گذشته خیلی حال کردم ، ضمنا اگه خواستی بری پیش آقا اشکان ، مارو هم دریاب که به اتفاق حامد عزیز بریم تور بازدید اشکان
تاریخ و ساعت حرکت از شما وسیله نقلیه از ما
قول میدم شلوغی نکنم
ارادتمندیم
شرایط مهیا بشه حتما میریم
سلام آقا بابک خسته نباشید
یه سوال داشتم نژاد این دیسکس ها چی هست ؟؟؟
طراحی آکواریومت خیلی عالیه بخصوص با این دیسکسای زیبا قشنگتر هم شده.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.