همگی خوشگل و زیبا هستن
همگی خوشگل و زیبا هستن
سلام . ماشالله به پرنده هاتون . خیلی عالی
از دیدن عکس ها لذت بردم
عروس های زیبایی دارین ایشاله خمیشه لونهاشون مره جوجه قد ونیم قد باشه![]()
سلام.ماشالله همشون زیبا هستن.انشالله همیشه لونه هاتون پر از جوجه های رنگارنگ باشه.
چه پرنده های شیطون بلایی دارید!!!!
تا الان انقد از دیدن عروس هلندی لذت نبرده بودم
خیلی خوش سلیقه ای خیلی هم با حوصله
حسابی دورو برت شلوغه![]()
مبارک باشه خیلی پرندهایی زیبایی دارید انشالله روز به روز بیشتر بیشتر بشن
سپاس ممنون از همه عزیزان که نظر دادید... مخلص همه
سلام دوستان مجددا اپ میشیم....
یه جفت قدیمی و دوست داشتنی ابلغ خاکستری
ببخشید اون ماده گوشه سمت چپ فضوله ... عکس خراب کن که میگن همینه.... همش میخواد تو کادر باشه خودشو نشون بده....
بگذریم به درخواست ماده ای جفت یه عکس 2 نفره با اقاشون...
عروس خانوم این جفت امروز دومین تخم رو باید بزاره و خانوم و اقا تو لونه به سر میبرن و بنا به دلایلی که زوج نخواستن عکسی ازشون گرفته بشه...
چند پست بالا تر این جفت رو معرفی کردم امروز چهارمین تخم رو ماده گذاشت و اونقدر ماده ریزه میزه و کوچیک کم سن هست که فکر کنم 14 سالگی عروس شده...
این 2 عروسهای تک نر هستند که یکی قصد ازدواج نداره و یکی اونی که میخواد رو پیدا نکرده ( هر دختری میبینه یه عیبی روش میزاره ) دارچینی بسیار دوست داشتنی که صحبت میکرده نیمه رام و خاکستری بسیار وحشی و ترسو و از خود مچکر
این 2 تا هم جفت سر خوش هستند که خونه زندگی ندارن هر 2 تو پر ریزی هستند و بخاطر غذا میان تو خونه 99% اوقات رو روی قفس دیگر جفت ها سپری میکنند ماده و نر نیمه رام بسیار فضول و دوست داشتنی که 4 تا جوجه هم دارن و جوجه هاشون تقریبا دون خور هستند
مثل اینکه بیدارشون کردم.. ایشون اقای دارچین و جوجه دوست داشتنی هست و پشت سریش هم کوچکترین جوجه که بهش چوری میگیم....
شاد باشید.
خیلی عروس های خوشگلی هستن خدا براتون نگهش داره من از اون جفت اول اصلا و خانوم فضولش خیلی خوشم اومد
انشالله کنارشون همیشه شاد باشین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.