اینکه تجربی است درست
باید ببینم راه رو درست رفتن که رفتن جواب هم گرفتن هر سال هم سعی بر بهتر کردن محصول داشتن
فقط میمونه تهیه کردن ال ای دی ها که اونم گفتم برای کسانی که دسترسی به آوردن از خارج دارن خیلی مناسبه
ممنون از اینکه نگاه کردین مقاله رو![]()
اینکه تجربی است درست
باید ببینم راه رو درست رفتن که رفتن جواب هم گرفتن هر سال هم سعی بر بهتر کردن محصول داشتن
فقط میمونه تهیه کردن ال ای دی ها که اونم گفتم برای کسانی که دسترسی به آوردن از خارج دارن خیلی مناسبه
ممنون از اینکه نگاه کردین مقاله رو![]()
سلام دوستان عزیز
اگر به جای ال ای دی پاور از ال ای دی اس ام دی استفاده کنم مشکل نداره
سلام دوستان
اگر جایی سراغ دارید که من بتونم ال ای دی پاور بخرم بی زحمت آدرس و شماره تلفن رو لطف کنید به من بدید تو شهرم پیدا نکردم
سلام دوستان من میخام یه سیستم ال ای دی بخرم به اسم زد لایت مدلش 6600 کسی میدوته چطور سیستمیه الات متال دارم رو تانکم متال خوبه یا این ال ای دی
سلام دوست عزیز
lمن اینطوری که ازش خوندم این سیستم نوری دارای نور ترکیبی دو شرکت کری و بریجلاکس هستش که من چند تا عکس ازش پیدا کردم که براتون قرار میدم البته اینو هم بگم که این مدلی که شما گفیتن 6600 دارای دو مدل هستش:یکی معمولی و یکی هم به سیستمهای چند میلیونی apex وصل میشه و کلا فکر کنم یه چیز حرفه ای باشه.راستی شما این رو از کجا پیدا کردین تو ایران مگه هست این ال ای دی؟قیمت چند؟
ممنون.البته این رو هم بگم که اگه شما از نور متالتون راضی هستین پس دیگه نیازی به خرید این ندارید ولی اگر مشکل گرما و هزینه و کلی مشکلات با متالتون دارین حتما این سیستم نوری رو تهیه کنید.
![]()
ویرایش توسط clownfish : 8th January 2015 در ساعت 05:20 PM
سلام
با مشورت با دوست عزیز فربد قرار شد مهتابی های قبلی تانک رو نصب کنم و همه ال ای دی ها رو جایگذین کنم که این ال ای دی ها با مشورت و راهنمایی اقا فرید خریداری کردم:
4عدد
آبی یکوات سه وات:
کد B42180-07 ، چیپ45میل ، 475-455 نانومتر ، ولتاژ3 تا 4 ولت ، جریان 350 تا 800 میلی آمپر ، 3.28
6عدد
رویال بلو ( 443-440 نانو) 20-15لومن ، چیپ ست 45 میل تایوان
2 عدد
بنفش 420 نانو چیپست 45 میل تایوان
6 عدد
یکوات بریجلوکس
چیپ45میل ، 140 لومن
جمعا 18 عدد که مهتابی رو تو یه تایم و بعدش به ترتیب ال ای دی های آبی و بعد سفید روشن شن
فقط نحوه چینش ال ای دی ها رو نمی دونستم چطوری بچینم که ازتون میخوام راهنماییم کنین نظر خودم که اصلا نمی دونم درسته یا نه مثل عکس زیره:
عکس 1: جای تمام اب ای دی ها:
عکس 2: چینش ال ای دی ها:
مشکی: جای خالی
بنفش: ال ای دی بنفش:
زرد: ال ای دی سفید
آبی: ال ای دی آبی
ابی تیره : رویال بلو
این چیدمان به همراه مهتابی های سفید و ابی روشن بشه خوبه؟ نظرتون چیه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)