بسیار عالی چون نگران از بین رفتن شیریمپا در حین تغییر دکورتون بودم
![]()
آقا تانکتون عالیه ؛ همه چیش توپه ، البته انتخاب گیاهاتون مربوط میشه به کسایی که باید مداوم به تانکشون رسیدگی کنن و مدام گیاهارو حرس کنن ، خلاصه خیلی تبریک میگم ، البته من به شخصه دلم میخاد طراحی هایه
پیچیده تر (به قول آقا حامد بر گرفته از طبیعت وحشی) از تون ببینم ( شایدم اینو از حسادتم میگم که تانکتون انقد منظم و با قاعده طراحی شده و انقد چشم نوازه)
درکل خییییییییییییلییییییییییی یییی تبریک میگم![]()
![]()
![]()
مرسی ممد جان . لطف داری . سرگرمیه دیگه . شاید بعدها دیزاین برگرفته از طبیعت وحشی رو اجرا کردم . باید بیشتر عکسهای طبیعت رو نگاه کنم و ایده بگیرم . ممنونم عزیزآقا تانکتون عالیه ؛ همه چیش توپه ، البته انتخاب گیاهاتون مربوط میشه به کسایی که باید مداوم به تانکشون رسیدگی کنن و مدام گیاهارو حرس کنن ، خلاصه خیلی تبریک میگم ، البته من به شخصه دلم میخاد طراحی هایه
پیچیده تر (به قول آقا حامد بر گرفته از طبیعت وحشی) از تون ببینم ( شایدم اینو از حسادتم میگم که تانکتون انقد منظم و با قاعده طراحی شده و انقد چشم نوازه)
درکل خییییییییییییلییییییییییی یییی تبریک میگم![]()
![]()
اینم یه نمای دیگه
این عکسها هم به سفارش حامد عزیز
![]()
مهدی بیگ لایک .. واقعا دست مریزاد .. به تنها چیزی که تو کارت بهت غبطه میخورم وقتیه که برای اکواریومت میزاری..
جدا خسته نباشی مرد...
فقط میشه گفت خیلی خیلی زیباست
دمتون گرم
خیلی لذت بردم
موفق باشید
مرسی حامد جان . لطف داری . خودت که میدونی وقت طلاست ولی من وقتی یه طرحی بیوفته توی مخم مثل خوره شروع میکنه به خوردن مغز و تا انجامش ندم آروم نمیشم وگرنه سن که میره بالا حوصله کم میشه . ممنونتم . آقایی
ممنونم آقا صادق . آقایی . دیگه کاری بود که از دستم بر میومد انجام دادم . خوشحالم که دوستان عزیزم خوششون اومد . مرسی
مثل همیشه عالی
آقا مهدی دمای تانکتون این چند روزه چطوره؟ دمای تانک من به 29 رسیده . این یکی دو ماه هم بگزره یه نفسی بکشیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.