من یه تیکه چوب آبنوس قرار دادم توی اکواریوم اما آب و خیلی زرد کرده و مدام داره زردتر میشه.این طبیعیه و مشکلی نداره واسه دیسکس؟
باتشکر
من یه تیکه چوب آبنوس قرار دادم توی اکواریوم اما آب و خیلی زرد کرده و مدام داره زردتر میشه.این طبیعیه و مشکلی نداره واسه دیسکس؟
باتشکر
سلام
اساتید که از غذای خشک و آماده استفاده کردن برای دیسکس هاشون کدام غذا رو خوش خوراک تر دیدند برای ماهی ها ؟ تترا بیتس گرانول یا تترا پریما ؟
من تاپیک اختصاصی غذای خشک رو مطالعه کردم ولی ماهیران در حال حاظر چند مدل تترا داره که هنوز تترا بیتس گرانول و پریما هم هستند....
لطفا راهنمایی کنید
سلام عزیزان
اساتید من 3 - 4 صفحه مربوط به تاپیک اختصاصی فیلتراسیون تانک دیسکس رو مطالعه کردم ... برای ماهی دیسکس متاسفانه نمی شه از فیلتر های داخلی استفاده کرد چون استرس زا است درسته ؟ من 2 تا فیلتر قوی داخلی از قبل داشتم و دلم خوش بود که دیگه خرید فیلتر رو باید بیخایل بشم .... الان بهترین روش برای فیلتر کردن آب استفاده فیلتر سطلی است ؟ من آکواریوم 300 لیتری دارم چه فیلتری مناسب آب آکواریوم است ؟ اگر فیلتر سطلی نسبتا قوی گرفته بشه نیاز به سیفون آب کمتر می شه ؟
من دقیقه به دقیقه با این اوصاف که پیش رو دارم و می بینم به خرید دیسکس بیشتر تردید پیدا می کنم ... سیفون روزانه واقعا برای من عذاب آور است ...
الان شما اساتید برای فیلتر کردن آکواریوم از چه روشی استفاده می کنید ؟
ابعاد آکواریوم من 96 در 41 در 90 سانت است
سلام
این مورد به نحوه تغذیه و عادت ماهیهای شما بستگی داره.فرمول ساخت و ترکیبات تترا بیتس و پریما یکی هست.
بهترین گزینه برای تانک دیسکس فیلتر سطلی یا سامپ میباشد.
شما میتوانید از انواع فیلترهای موجود در بازار با توجه به قدرت مورد نیاز استفاده کنید. ایهایم 2215 یا 2217 برای تانک شما مناسبه. فیلتر و سیفون دو مقوله مجزاست و فیلتر قویتر نمیتواند جایگزین سیفون باشد.
قبلن هم عرض کردم برای تانک تزئینی و خانگی نیازی به سیفون روزانه نیست .
سلام
خیلی ویژگیهاست دوست عزیز شکل وفرم بدن.فینهای دیسکس.رنگ.دیسکسهای گرید aa رو ملاحظه کنید بدنها کاملا گرده.ولی توی دیسکسهای بالا مخصوصا ترکوئیز دیسکس دارای پوزه هست.و سایزه چشمه این ماهی نسبت به بدنش بزرگتره.ینی خوب رشد نکرده.دیسکسهای گریدaa قابل قیاس نیستن با اینها.ولی عرض کردم دیسکسهای بدی نیستن.و از روی شفافیت باله و ساقه دم معلومه رنگدونه نخوردن.
اینها ترکوئز گرید aa هستن مقایسه کنید خودتون
![]()
واسه خرید دیسکس با کیفیت چه مواردیو باید در نظر داشت و اینکه آیا تو ایران هم دیسکس گرید a گیر میاد؟
در ضمن تکثیر داخل تایید میکنید یا وارداتی ها رو؟
باتشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)