سلام
جهت سایز کردن یک سری شرایط رو باید محیا کنید تا بهترین نتیجه حاصل بشه ! یکی از مهمترینش سیفون های مرتبه که دلایل زیادی داره مثل خارج کردن هورمون ضد رشد و همینطور نیتریت و نیترات که خودش باعث کم شدن رشد ماهی می شه .
تعداد وعده های غذایی بسته به سایز دیسکس مشخص می شه . اگه سایز ماهی هاتون ریز هست بهتره به 7 الی 8 وعده تغییر کنه که خب اینم شمارو مجبور به دفعات سیفون بیشتر می کنه .
ارتفاع هرچه بیشتر باشه استرس کمتره در نتیجه رشد بهتر خواهد بود .
این تاپیک هم مربوط به سوال شماست که حتما مطالعه کنید .
سایز کردن دیسکس
موفق باشی

حدودای سال 2007 در فروم های دیگه ای مثل نیک صالحی بنده هم در کنار عزیزانی مثل احمد خبیر و همین جناب بابک آژیده عزیز که به جمع اونجا اضافه شد ، کاربر بخش آبزیان بودم و به سوالات خیلی از دوستان جواب میدادم ، اما یه مدت زیادی از این داستان آکواریوم و ماهی دور بودم و کلا هم هیچ وقت هیچ ادعایی نداشتم و ندارم و اگه دیده باشین داخل همه پست ها به صورت کاملا مبتدیانه و بعضا سوالات کاملا ساده ای رو مطرح میکنم که هم نظر اساتیدی مثل شما رو جویا بشم هم اینکه این پست بعدا به درد کسایی بخوره که تجربه کمتری دارن هم اینکه اعتقاد دارم در مسائل علمی ( که آکواریوم و ماهی هم از اون مستثنی نیست ) باید سوالات کاملا صریح، شفاف و حتی الامکان ساده و همه فهم باشه .