خودتون به سوال خودتون پاسخ دادینپس یعنی اگه جدا کنم و به تغذیشون برسم امکان داره دوباره جوجه بدن.قبلش هم ک جدا بودن هم نر نمیخوند.البته فکر میکنم تو پر ریزی بود چون پراش خیلی میریخت ولی الان پر ریزی ندارن.مرسی از راهنماییتون حتما اگه نتیجه داد اینجا میگم.[emoji257][emoji257]
Sent from my iPhone using Tapatalk
{قبلش هم ک جدا بودن هم نر نمیخوند.البته فکر میکنم تو پر ریزی بود چون پراش خیلی میریخت ولی الان پر ریزی ندارن}
موفق باشید .
ممنونم عرفان جان عزیز ک وقت گذاشتین و راهنمایی کردین.
شاد باشید [emoji257]
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام.من یه جفت قناری گرفتم.ماده روزای اول داخل لونه میشنست.اماالان بعدازگذشت یک هفته دیگه داخل لونه نمیره بشینه وباپرنده نرهم جفتگیری نمیکنه.ولی مقعد متورم داره.انگاریادش رفته تخم داخل شیکمش هست.تغذیه خیلی خوبی هم دارن.بایدچیکارکنم که تخم بذاره وجوجه بده.
سلام
اینکه ماده داخل شکمش تخم هست رو حدس می زنید و یا اطمینان دارید ؟
قبل شاهد جفت خوردن قناری ها بودید ؟
در این مدت که داخل لونه نمی خوابه حالت کسل و پف آلود پرنده ی شما نداره ؟
با درود
دوستان این قناری رو خریدم و ظاهرا 2-3 ماهش بود.
دیدم همش چرت میزنه و خودش رو باد میکنه و اسهال سفید داشت. رفتم دامپزشکی و قرص تتراسایکلین دادن و 5 روز نصف قرص رو در آب میزاشتم براش.
الان اگر خونه خیلی ساکت باشه ، ظهر یکمی میخوابه وگرنه حالت عادی ندیدم بخوابه و خودش رو باد کنه . غذا خوردنش هم خوبه.
فقط فضله اش سفید هست مجددا. به خاطر کاهو هست که دیروز بهش دادم؟ یا هنوز بیماره؟
ممنون
(برای بزرگ دیدن عکس ها لطفا روی عکس کلیک کنید )
![]()
درود متقابلبا درود
دوستان این قناری رو خریدم و ظاهرا 2-3 ماهش بود.
دیدم همش چرت میزنه و خودش رو باد میکنه و اسهال سفید داشت. رفتم دامپزشکی و قرص تتراسایکلین دادن و 5 روز نصف قرص رو در آب میزاشتم براش.
الان اگر خونه خیلی ساکت باشه ، ظهر یکمی میخوابه وگرنه حالت عادی ندیدم بخوابه و خودش رو باد کنه . غذا خوردنش هم خوبه.
فقط فضله اش سفید هست مجددا. به خاطر کاهو هست که دیروز بهش دادم؟ یا هنوز بیماره؟
ممنون
(برای بزرگ دیدن عکس ها لطفا روی عکس کلیک کنید )
باید دوره دارویی رو تکمیل کنید و بعد از چند رو دوباره بصورت مجدد ولی با دوز نصف از زمان اول دارو رو روز دیگه به قناری بدید {البته این تجربه دوستانی که سالن تکثیر دارند هست }
اینکه حالت کسلی و پف آلودگی ندارد خود نشان از بهبود پرنده است و در مدت زمان درمان بهتره از سبزیجات استفاده نکنید و اجازه بدید تا پرنده خوب شد بعد استفاده کنید
ممنون از اینکه پاسخ دادید.درود متقابل
باید دوره دارویی رو تکمیل کنید و بعد از چند رو دوباره بصورت مجدد ولی با دوز نصف از زمان اول دارو رو روز دیگه به قناری بدید {البته این تجربه دوستانی که سالن تکثیر دارند هست }
اینکه حالت کسلی و پف آلودگی ندارد خود نشان از بهبود پرنده است و در مدت زمان درمان بهتره از سبزیجات استفاده نکنید و اجازه بدید تا پرنده خوب شد بعد استفاده کنید
الان 6 روز از قطع داروش گذشته.
بله بهتر شده. قبل از دارو که کاملا اسهال داشت و حالش ناجور بود.
الان مشکل فقط فضله هست که همانطور که در عکس میبینید حالت آبکی و سفید هست. الان می فرمائید به مدت 5 روز دیگه ، هر روز یک-چهارم قرص رو بهش بدم؟
با سلام
دوستان این قناری پاش چه مشکلی داره و راه چاره چیست؟
از وقتی اوردمش همین جور بوده. نزدیک به یکسال
![]()
سلام
اگر دوز دوره اول 5 روز و یک چهارم قرص بوده الان بهتره 2 روز و یک هشتم قرص را دوباره استفاده کنید تا بطور کامل دوره درمان رو طی کرده باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.