سلام و با سپاس فراوان خدمت دوستان عزیزم
من یه جفت طوطی دارم و اینکه بهشون توت فرهنگی میدم و خرما خیلی دوست دارن میخورن هر دو روز درمیان میدم اشکالی نداره براشون خطری نداره>؟
سلام و با سپاس فراوان خدمت دوستان عزیزم
من یه جفت طوطی دارم و اینکه بهشون توت فرهنگی میدم و خرما خیلی دوست دارن میخورن هر دو روز درمیان میدم اشکالی نداره براشون خطری نداره>؟
سلام . خسته نباشين.
چندتا سوال دارم
1: شنيدم كه طوطي اگه بيرون از قفس باشه حرف زدن ياد نميگيره؟ خوندم يه جايي نوشته بود تا وقتي طوطي به حرف نيومده بيرونش نكنين درسته؟ طوطي من اكثرا بيرونه از قفسه
2:من با طوطيم حدود 2 هفتس تمرين رو دست اومدن با جايزه رو انجام ميدم و به راحتي با جايزه رو دست مياد. گام بعدي تمرين من بايد چي باشه؟ بر اي پيشرفت كردن تو تمرين. كه مثلا بدون جايزه رو دست بياد يا از دست نترسه
ممنووووووووووووون![]()
سلام
بیرونموندن از قفس موجب میشه که پرنده سرگرم باشه و حواسش به تمرین نباشه همینطور لوس شه و وقتی میره تو قفس سرو صدا کنه و بخواد بیاد بیرون بهتره کم کم روزی 5و10 دقیقه از زمان بیرون موندنش کم کنید تا برسه به روزی4و5 ساعت بیرون موندن
اگه تازه این کارو یاد گرفته فعلن جایزه بدید بهش وکم کم مقدار جایزه رو کم کنید تا خودش بیاد وقتی اومد رو دست ببریدش جای دیگه و بعد بهش جایزه بدید تا به رو دست موندن عادت کنه
سلام دوستان. امروز ی جفت ملنگو دیدم ک رنگ زرد بود و سفید فروشنده میگفت جفت هستن و بالغ اما اینا هیچکدومشون طوق نداشت خواستم بدونم این ملنگو رنگی ها نراشون طوق میندازه یا فرق داره؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)