سایزشون حدود6 سانت حالا یم سانت بالا یا پایین
میکس دلم هم :دل و اسفناج و یکم هویج و یکم زعفرون البته خیلی کم هفته ای یک بار یک قطره ب کمپلکس
همین
سلامسلام ،
میگم حالا اگه ما بخوایم دل بدیم به دیسکس اما برای مخلوطش از چرخ گوشت و مخلوط کن و اینا استفاده نکنیم ( خانوما حساسن به این کارا شاکی میشن)
میشه گرفت با چاقو رشته ای کرد داد بهشون ؟ که دیگه از خیر اسفناج و این چیزا هم بگذریم !
در واقع به نظرم حالت ایده آل رو اساتید میگن ، اما حالت دم دستیشو میخوام !
دل گوسفند بگیریم با چاقو ریز کنیم بدیم بهش جواب میده ؟ میگو رو هم همینطور ! میخورن ؟
بهترین حالت همون چرخ گوشت هست اما میتونید بزارید دلتون یخ بزنه و اون رو رنده کنید اینجوری حوب رنده میشه و ریز میشه از چاقو خیلی بهتره بقیه مواد رو هم میتونید رنده کنید
پاینده و شاد باشی
مهدی
سلام و تشکر از دوسات بابت پاسخ
گرامیان لطفا کلیه غذاهایی که می شه به دیسکس به عنوان میکس و غیر میکس داد رو عنوان کنید ... باید ببینم کدوم موارد تو بوشهر پیدا می شه ...
اگر خلاف قوانین سایت نیست آیا کسی از مغازه یا پت شاپی رو می شناسه که ارسال به شهرستان داشته باشه و همچنین قیمت هاش نیز منصفانه باشه
سلام دوست من
خیلی از غذاهایی رو که به صورت میکس به دیسکس میدیم به صورت غیر میکس دیسکس قبول نمیکنه
اما میتونید اسفناج،هویج،پودر فلفل های دلمه(برای استفاده از رنگ دانه های بتاکاروتن) استفاده کنید
مواد دیگری هم هستند که تجربه استاده از اونها رو دارم ولی به دلیل اینکه تجربه شخصی بوده و ممکنه برای شما
نتیجه ای دیگه داشته باشه از عنوان کردن اونا خودداری می کنم.
سلام ،
ببخشید کسی میدونه مدت زمان ماندگاری این آرتمیا زنده ها که داخل بطری هست چقدره ؟ آیا با اکسیژن زدن داخل بطری میشه مدت رو افزایش داد ؟
و دیگه اینکه اگه هر روز بهش آرتمیا بدیم براش ضرر داره ؟
سلام
بستگی به کیفیت آب ، میزان اکسیژن آب ، مواد غذایی مورد نیاز آرتمیا در آب ، دما و خیلی فاکتور های دیگر داره
به طور متوسط ۴-۵ روزه از بین میرن . یکی از راه های افزایش ماندگاری آرتمیا نگهداری کیسه های بسته بندی شده در یخچال هست
موفق باشید
سلام اقابابک
میشه منو برا راهندازی یه اکواریوم با ابعاد120*40*80 برای نگهداری دیسکس راهنمایی کنید.
اول از همه شن یا چیزه دیگه ای برا کف بزارم یا نه؟
سلام و احترام:
تو تانکی که کفش شن درشت هست و دارای گیاهان مصنوعی و صخره های تزئینی پلی استر هست میشه دیسکس نگه داشت؟(چون من دیدم اکثرا هیچ چیزی تو تانک دیسکس قرار نمیدن!!)
پس بهتره که بدون شن باشه درسته؟
برا سیفون کردن چی؟چه مدت چقدر و از کجای تانک سیفون کنم بهتره؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.