سلام دوستان دیسکسی که رنگ صورتش سیاه شده اما بقیه بدنش رنگ نرمال و طبیعی دارد به نظر شما مشکلش چیه؟ لطفا اساتید راهنمایی کنند
سلام دوستان دیسکسی که رنگ صورتش سیاه شده اما بقیه بدنش رنگ نرمال و طبیعی دارد به نظر شما مشکلش چیه؟ لطفا اساتید راهنمایی کنند
سلام این دیسکس ها ابشش باز وبیرون زده هست.sera tremazol زدم هیچ فرقی نکردن چه داروی به نظرتون خوب هست؟
![]()
سلام خدمت اساتید محترم
طبق راهنمایی شما با سیپروفلوکساسین و آزو شروع به درمان کردم و با 3 عدد تلفات بالاخره امروز حال بیشتر ماهیا خوبه وتعادلشون برگشته فقط تنها مشکل بوجود آمدن پوسیدگی در قسمت باله و دم چندتا از ماهیاس که عکس دوتاشون رو گذاشتم اگه لطف کنید راهنماییم کنید چیکار کنم ممنون میشم
http://up.parsipet.ir/uploads/IMG-0263_31b49.jpg
http://up.parsipet.ir/uploads/IMG-0264.jpg
جناب آژيده گرامي عرض سلام و ادب
ديروز با مسئول شيلات شهرمون صحبت ميكردم رسيديم به اين موضوع كه گفتم ميخام دوطبقه از يك ساختمان رو بصورت مجزا رو براي تانكهام قرار بدم تانكهاي مولد يه طبقه و اونايي كه تازه ميرسن براي سايز و اتنخاب جفت يه طبقه تا احتمال انتقال ويروس هاي ايربرن مثل پليگ همه ي سرمايمو در خطر نذاره وقتي ايشون اين حرفو شنيدن با قاطعيت فرمودن :
" ما اصلا هيچ بيماري ويروسي در قسمت آبزيان نداريم كه بصورت ايربرن باشند ؛ بيماري آبزيان به هيچ وجه از طريق هوا قابل انتشار نيست "
ايشون وقتي پافشاري منو بر اين موضوع ديدن فرمودن كه مدرشكون كارشناسي ارشد اين رشته است و الان براي دكتري قصد ادامه تحصيل دارند .
امروز صبحم توووو يكي دو جا تحقيق كردم و به اين موارد بر خوردم كه در اكثرشون قيد شده :" به نظر ميرسد ....."
It seems that the virus can go airborne, or maybe just putting your hand in one tank and not properly cleaning your hand before you stick it in another tank will cause it to spread.
ممنون ميشم نظرتون رو اعلام كنيد.
ویرایش توسط هادی نعیمی : 11th November 2015 در ساعت 10:00 AM
سلام خدمت دوستان عزیز من دو تا دیسکس گرید bگرفتم همین دیشب یکی از دوستام از مالزی برام اورده دو تا شون بچه ان و یکیشون سالمه و مشکلی نداره ولی اون یکی بدنش سیاه شده و بی حاله اول حدس زدم که هگزومیتا داره و متروید اوزول براش ریختم تو تانک قرنتینه از دیشب یکم بهتر شده ولی هنو رنگش سیاهه یکم راهنمایی میکنید چون تجربه تو نگه داری از دیسکس ندارم![]()
سلام خدمت دوستان عزیز من دو تا دیسکس گرید bگرفتم همین دیشب یکی از دوستام از مالزی برام اورده دو تا شون بچه ان و یکیشون سالمه و مشکلی نداره ولی اون یکی بدنش سیاه شده و بی حاله اول حدس زدم که هگزومیتا داره و متروید اوزول براش ریختم تو تانک قرنتینه از دیشب یکم بهتر شده ولی هنو رنگش سیاهه یکم راهنمایی میکنید چون تجربه تو نگه داری از دیسکس ندارم![]()
لطفا سریع جواب بدید دارم میمیرم
سلام :
زدن این همه پست پشت سر هم لازم نبود دوست عزیزاگر دوستان در سایت باشند جواب خواهند داد
اگر شما مترو زدید و بهبودی داره حاصل میشه ادامه دهید
منتهی دیسکسهایی که شما گرفتید باید ببینیم اولا قرنطینه شدند یا خیر و ثانیا حتما عکس از تانکتون و شرایطش قرار دهید تا ببینیم به چه صورتی هست
ویرایش توسط B@B@K : 12th November 2015 در ساعت 12:33 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)