ویرایش توسط Evanescence : 1st January 2016 در ساعت 08:34 PM
بچه ها من یه مشکلی دارم
فک کنم کاردینال ها رو نباید می خریدم. چون وقتی موج ساز هام روشنه میرن یه گوشه که جریان کمه
خاموش می کنم موج ساز هارو میان بیرون
دنبال هیچ غذایی هم نمیرنفقط پولکی آرتمیا یه لحظه کردن دهنشون بعد پس زدن
این نزدیکی ها هم جایی نیست که بتونم غذای زنده بخرم
===
جراح زردمم می خوام غذا بریزم فرار می کنه. اما جلبک های تانک رو می خوره
ویرایش توسط Evanescence : 2nd January 2016 در ساعت 10:05 PM
برای کاردینال هاتون میگو رنده کنید عصاره سیر بزنید بهش بریزین جلو موجساز پخش شه تو اب
فقط زیاد نباشه که رو پارامترا تاثیر بزاره
دوستان به نظرتون وضعیت سنگ ها چطوره؟ به نظرتون برای رشد کارلاین نیاز به دارو دارم یا همین جوری به حال خودشون رهاشون کنم؟ البته تو این عکس فقط 4تا از مهتابی ها روشنه که یکم عکس تاریک درومد
اون خال خالی های پشت هم کار شاه بلنی هست که مثل چی دِرو می کنه هرچی جلبکه
اینم یه عکس خیلی خوب از مارون بنده. باله هاش تیره شده
و اینکه دوستان این دختر ما بارداره؟اگر اره، امیدی به زنده موندن بچه ها هست؟
البته از وقتی شروع به دادن میگو کردم همینی که عکسش رو گذاشتم دهنش رو پُر از میگو میکنه و خیلی میخوره خودش و جفتش خیلی خوب می خورن. اما یکی دیگه از کاردینال ها که تنهاست هنوز که هنوزه نمی خوره. فقط واسه یه لحظه یه تیکه می گذاره دهنش و ول میکنه. افسرده شده یعنی؟
![]()
ویرایش توسط Evanescence : 11th January 2016 در ساعت 04:52 PM
بچه ها سلام.
1- سه هفته از ورود جراح میگذره. میخواستم بپرسم میتونم جراح دم زرد و جراح قهوه ای رو با هم وارد تانک کنم؟ یا دیگه کار از کار گذشته و نمیشه جراح دیگه ای وارد کرد؟
2- جراح هایی که از نظر ظاهری با جراح زرد فرق دارن مثل پادربلو یا گونه سفید میشه اضافه کرد؟
3- دنبال ماهی با رنگ گرم مثل قرمز هستم اما نمی دونم چی بگیرم اصلا. یدونه مارون طلایی دارم فقط اما خوب نیاز دارم تنوع رنگی بره بالا توی تانک
ویرایش توسط Evanescence : 26th January 2016 در ساعت 05:13 PM
سلام
احتمال درگیر شدن دم زرد با یلو خیلی زیاده ، شاید بتونید یلو رو از تانک خارج کنید و بعد از چند روز دوباره وارد تانک کنید ، البته بعد از خرید دم زرد
پادر بلو و گونه سفید رو میتونید وارد کنید ولی یکی از اونا هارو (راستی برای این جراحها تانک باید بزرگ باشه و فضای شنای زیادی داشته باشن)
برای رنگ قرمز من فرشته فلیم را بهتون پیشنهاد میدم
خانواده راس ماهی هم رنگ های زیبایی دارن
دوستان خیلی وقته من این هارو توی تانک میبینم فرصت نشد بذارمشون. سرعت رشد بالایی ندارن و توی بخش های تاریک رشد کردن. مشکل به وجود میارن؟
اینا هم همینطور:
لایوراک هام بعد حدود یکی دو ماه اضافه شدن نور شروع کردن به سبز شدن. بعضی جاها بیشتر بعضی جاها کمتر. بعضی جاها هم که اصلا مستقیم دارن بنفش میشن و روند اولیه سبز رو نداشتن! اما سرعت رشدشون توی یه هفته اخیر کاملا محسوسه. سیستم نور هم ماهیران هست که متاسفانه هنوز فرصت نشده مهتابی ها رو عوض کنم. اما تا اینجای کار که اصلا نه جلبکه اضافی رشد کرده و نه سیانویی میبینم
تمیزی تانک هم به این برادر مدیون هستم.اما شکمش رو نگاه کنید! شدیدا چاق شده:
===
بعد از تحقیق فراوان به این نتیجه رسیدم که یه پادربلو بگیرم واسه تانکم. به نظرم فضا برای شناش هست.
تست های PH زیادی هم زدم و کاملا ثابت بود. واسه همین یه ستاره قرمز (Formia Milleporel) هم به تانک اضافه میکنم.
ویرایش توسط Evanescence : 1st February 2016 در ساعت 11:11 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)