دوستان جسارت من رو ببخشید
ولی یه نیم نگاهی هم به اسم این تایپیک بندازید![]()
دوستان جسارت من رو ببخشید
ولی یه نیم نگاهی هم به اسم این تایپیک بندازید![]()
گفتنی ها رو که همه دوستان گفتن فقط اینکه فرمودید جا ندارید برا ats منم جا نداشتم ats رو تو یه ظرف پلاستیکی (جانونی پلاستیکی) ایجاد کردم و گذاشتمش رو سامپ !
خواستم بگم Ats رو میشه بالاخره یه جورایی جا کرد . فقط خوب باید مرتب تمیزش کنید وزیبایی ریفیجیم رو به هر حال نداره دیگه!
دوستان 4 روزه برین من باز نشده و همش داره دفع فضولات میکنه فکر کنم داره خراب میشه پامترهای آبم تست گرفتم مشکلی نداشت آیا حمام ید تاثیر داره یا راه حله دیگه به نظرتون میرسه ممنون
فواد جان یه عکس بزار ببینیم چی خبر شده . منم این مشکلو با برینم دارم تو روز خودشو جمع میکنه و تو شب یه مقدار باز میشه هیچ تغییر رنگی هم نداره که بگم مشکلی واسش پیش اومده .
برین خیلی به شوری حساسه تغییرات نداشتی تو شوری آب ؟
آره سعید جان دقیقا" ماله منم 3 روزه اول شبا خودشو باز میکرد روزا جمع میکرد چشم عکس هم میزارم
فواد من میخوام امشب جاشو عوض کنم و بالا تر از کف بیارمش و تغذیشو عوض کنم و با restore برایت ول و ریف آمین برم تو کارش ببینم چی میشه .
فواد جان این که در مورد برینها تنها نیست تمام ریفها به جریان اب حساس هستند و جریان زیاد اب برای بیشتر ریفهای lps و قارچها باعث جمع شدنشون میشه.
این در مورد نور هم صادقه و باید هر مرجانی رو در اکواریوم در محل مناسبش بذارید از نظر نور و جریان.
موفق باشید
ممنون درسته ولی دیگه برین خیلی جریان ملایم لازم داره جالب انتقالش دادم به داخله رفرجیوم تو تاریکی یه کم باز شد معلومه هنوز کامل از بین نرفته برایه بهبودش راهی هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.