توصیه میکنم حتما این سایت رو به دقت مطالعه کنید:
Philippine Discus Society • View topic - Asian Discus Mutation
توصیه میکنم حتما این سایت رو به دقت مطالعه کنید:
Philippine Discus Society • View topic - Asian Discus Mutation
جناب رستمی به نکته جالبی اشاره فرمودند و ان اینکه نظر در رابطه با دیسکس هد دار کاملا سلیقه ای ست!وا ما جناب سیف اللهی! من اطلاعات علمی در رابطه با اصلاح ژنتیک اینگونه دیسکس ندارم و لی مطمئنا این گونه بصورت تجاری موجود هست و بنده هم یک جفت خریداری کرده ام از طرفی رنگ این دیسکسها نشان از هیبرید بودن بی شک این ماهی است! در اولین فرصت عکسهاشون رو براتون میگذارم حقیقتش من تا بحال در پارسی پت عکس اپلود نکردم اگر اساتید راهنمایی کنند انجام وظیفه میکنم.
ارادتمند
دیسکس هد دار !؟!؟!؟!؟ یعنی نژادی با این شکل وجود داره؟
چند سال پیش به یک آکواریومی رفته بودم. متاسفانه فروشنده دیسکس تیره کرده رو به اسم دیسکس سیاه داشت به یک نفر می فروخت. دیسکس سیاه داریم!!! :61:
متاسفانه هر بلایی سر ماهی ها و بقیه حیوانات برای بالا بردن فروش و گرفتن بازار از دست رقیب انچام میدن. گاهی تغییرات اینقدر زیاده که زندگی جانور رو مختل میکنه. مشکلات گوارشی تو گلدفیش ، مشکلات تنفسی در پرشین کت و مشکلات مفصلی در بعضی سگها از نمونه هاشن. طبیعت همونجوری که هست به مقدار کافی جذاب و سحر انگیز هست.
چرا راه دور بریم!؟ همین پرت فیش های تاتو شده. کالر فیش های رنگی ...
جدیدا سر در مغازه با افتخار نوشتن هورمون رنگ موجود است.
رنگ؟ مگه دیواره اتاقه!؟
آقای seifolahi دلمون خونه.
سگ که شما فرمودید با توجه به اینکه اشخاص دانشمند برای اصلاح یا تغییر ژنتیک روی آنها کار کردن این همه مشکل دارند. مثل سگ پکینیز-پاگ و تمام صورت صاف ها. چه برسه به ....
سلام
يكي از دوستان گفته بودن عكس از مدل ديسكس ها بذاريم و ما هم براشون گذاشتيم راستي اخر به اين ديسكس ها چي بگيم ديسكس (هد دار):smile (6):
ببخشيد كه عكس ها اين طوري شده اگه ميشه مديران نوشته ي پارسي پت رو كوچكتر كنند خيلي خوب ميشه
باتشكر مصطفي
عزیز اشتباه نکن استاندارد دیسکس همون چکربورد اولیه. اونو با بقیه قاطی نکن.
اون ایده آله ولی راجع به بقیه 100 درصد ایراد دارن. اولی قیمتش نجومیه و بقیه رو اگر به طور ماها بخوره آنچنان پولی پرداخت نمی کنیم.
پسر حوب اولی سلطانه. توی چمپیونی که پستش توی موندو هست شرکت هم کرده.
[QUOTE=M_2k2;30666]سلام
[دوست عزیز این عکس دیسکس هد دار است! روی مرغوبیتش بحثی ندارم چون کاملا سلیقه ای است.
سلام
دوستان تا به حال كسي از اين مدل ديسكس نگه داري كرده (ديسكس قلبي ) يعني مي خوام بدونم شرايط نگه داري سخت يا و اطلاعات كلي در مورد اين نژاد
ايران ديسكس تو نواب 2اينچ رو مي داد 150 ايا ارزش خريد داره يعني اينده ي خوبي داره
باتشكر مصطفي
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)