سلام دوستان ببخشین من برای تانک گیاهی به ابعاد ۸۰ طول ۴۵عرض و ۴۵ ارتفاع چه شیشه ای بگیرم
و همچنین مارک رگلاتور آکوا چطوره ممنون
Sent from my SM-G935F using Parsipet mobile app
سلام دوستان ببخشین من برای تانک گیاهی به ابعاد ۸۰ طول ۴۵عرض و ۴۵ ارتفاع چه شیشه ای بگیرم
و همچنین مارک رگلاتور آکوا چطوره ممنون
Sent from my SM-G935F using Parsipet mobile app
من مارک آکوا رو دارم استفاده میکنم چند ماهه و راضی هستم البته برای بنده بدون شیر برقی هستش و همچنین شیشه های اٌپتی وایت ظاهرا کیفیت وشفافیتشون خیلی بیشتر از شیشه های معمول هستش ولی قیمتشون بالاتره از اونها سفارش بده واستفاده کنید من هم واسه خودم در آینده به فکر ساخت تانک با این شیشه ها هستم
ببخشین من بستر ایستا گرفتم میخام آبگیری کنم تانکو برای طی شدن سیکل و راه اندازی اولیه میشه راهنمای کنید ممنون
سلام دوستان میشه منم تو شیشه آکواریوم گیاه بکارم ولی فعلا تا سه ماه دیگه ماهی نذارم داخل تانک مشکیل که پیش نمیاد
فقط میگو بزارم با یه لجن خوار
Oدرود دوستان من میخام با گیاه استروزن کف اکواریوم رو سبز پوش کنم این گیاه رو با ید به صورت تعدادی بکارم یا تک تک بکارم که موفق شم کف اک رو یه تیکه سبز کنم ممنون
درود دوستان میشه جواب سوال منم بدین
سلام
از کجا بگم که دلم خونه. شدیدا علاقه دارم به آکواریوم های گیاهی.
قبلا که نت رو نمیشناختم و کسی نبود که ازش بپرسم و در نتیجه زیاد حساس نبودم کف آکواریوم شن ریخته بودم و داخلش ماهی ریخته بودم. یه بار ماهی فروشی رفتم و چشمم به گیاه افتاد و چندتا شاخه گندمی خریدم و یک کریپتون. همینطوری توی آکواریوم ریششون رو کردم لای شن ها.
اون گندمی ها که انقدر زیاد شد و آکواریوم رو گرفت که کلا ریختمشون بیرون. کریپتون هم انقدر جوانه جدید داد که من کل دوست و آشنا ها رو گیاه دادم گذاشتن توی آکواریوم هاشون.
حالا چند سال از اون موقع میگذره و متاسفانه با اینترنت آشنا شدم و حساس شدم. هرچی کریپتون خریدم یا خشک شد یا گندید یا برگه هاش سوراخ سوراخ شد. حتی ساده ترین مدل ها مثل گندمی اینا هم گرفتم همشون گندیدن.
نمیدونم دقیقا چه اتفاقی افتاد که اون قبلا که آکواریوم داشتم به صورت شانسی و طی 4 5 سال اونطوری خوب بود.
ببخشید طولانی شد. درخواستی داشتم.
نمیخوام زیاد درگیر آکواریوم گیاهی بشم و تجهیزاتی براش بگیرم و مثل شما حرفه ای کار کنم.
قصدم اینه ماهی های زنده زا مثل گوپی و مولی و ... بریزم داخل آکواریوم و کنارش مثل قبل چند مدل گیاه بزارم که آکواریوم یه نمای خوبی داشته باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید چه گیاهی انتخاب کنم یا پیش پا افتاده ترین چیزایی که برای آکواریوم گیاهی دیگه اجباره برای نگهداری از گیاهی مثل کریپتون رو بگین
پیشاپیش ممنونم ازتون
سلام.
از استادان کسی میتونه ی چمن تقریبا مقاوم پیشنهاد بدیدو ماهی هایی مثل اسکار و پرت چمن روهم میخورن یا نه فقط با شاخه های گیاها کار دارن
![]()
سلام دوستان عزیز
یه آک پلنت معمولی با اندازه 50*40*40 چند قیمت در میاد
تازه کارم میخام شروع کنم ممنون
Sent from my HTC One M9 using Parsipet mobile app
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)