بله جوانه عدس هم میتونید بدید بهشون ولی جوانه گندم هم سعی کنید تهیه کنید
فقط یک مشکلی هستش
اینها هویج نمی خورن
مثلا امروز نوبته هویج و سفیده تخم مرغ بود ریز کردم حسابی برا شون گذاشتم نوک نزدند غروب همونطوری رفت تو اشغالی
جعفری و گشنیزو لای میله های قفس میزارم میخورند
در کل وقتی از رو چوب میان پایین سمته دونخوری میرن
امروز صبح دونهارو کلا برداشتم حاضرند گشنگی بکشند اما لب به تخم مرغ و هویج و سیب و اینطور چیزا نزنند؟
ببخشید من براشون جوانه عدس میتونم بزارم؟ گندم ندارم.دیروز خیس خورد امروز همشون جوانه های ریز زدن ؟ همونجوری بزارم براشون
هویج رنده شده و سفیده تخم مرغ رنده شده رو قاطی کنید و بدید شاید کم کم علاقه مند شدن و خوردن.
سلام
مرغ عشقم این سری 8 تا تخم گذاشت که تا الان 3 تا جوجه دارم.![]()
سلام.
یه اتفاق خوب ولی بدموقع داره برام میوفته.ویس از امروز شروع کرده داره دم به دیقه میره تو لونه که نشونه آمادگی برای جفت گیریه!
دوستانی که تجربه دارن بعد این علایم چقد تا تخمگذاری فاصله داریم؟
میخواستم عید مرغ عشقام رو هم با خودم ببرم مسافرت ولی اگه تخم بزارن منتفی میشه و باید یکی رو پیدا کنم ازشون مراقبت کنه.
درضمن ویس تازه بالغ شده!
تو این مدت غذا یا تقویتی چی بدم بهشون؟
لطفا راهنمایی کنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام...بعد از لانه گرم کردن معمولا 10 روز 14 روز تخمگذاری میکنن تو این مدت میتونین تخم مرغ ابپز و پوستش رو بدید...کتان.ارزان همیشه در اختیازشون باشه.مشکلی ندارهسلام.
یه اتفاق خوب ولی بدموقع داره برام میوفته.ویس از امروز شروع کرده داره دم به دیقه میره تو لونه که نشونه آمادگی برای جفت گیریه!
دوستانی که تجربه دارن بعد این علایم چقد تا تخمگذاری فاصله داریم؟
میخواستم عید مرغ عشقام رو هم با خودم ببرم مسافرت ولی اگه تخم بزارن منتفی میشه و باید یکی رو پیدا کنم ازشون مراقبت کنه.
درضمن ویس تازه بالغ شده!
تو این مدت غذا یا تقویتی چی بدم بهشون؟
لطفا راهنمایی کنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بستگی داره چند روز میری مسافرت و موقعی که تخم دارند نباید جاشون عوض بشه
من تجربه 5 روزه دارم
اگه رفتنت مساوی بشه با گذاشتنه اخرین تخمش عالیه
کافیه براشون یک ظرف بزرگ ارزن و اب بزاری موقعی که رو تخم نشستند بهترین کار اینه که مزاحمی نداشته باشند
اومدی کاهو هم بده
سلام
فقط اواز خوندنشون خیلی خیلی بیشتر شده غذا هم بیشتر میخورند شادابتر شدند و فعالتر هم شدند.
ولی خبری از لونه رفتنشون نیست؟جفتگیری هم نمی کنند
اخه چرا؟ ایکاش لونه و تخمهاشونو برنمداشتم نکنه ترسیدن؟تا قبلش همه چی خوب بود مست بودندو جفتگیری هم می کردند
من اینهارو به شرط خریده بودم؟ اونم بخاطر اینکه خوشگل بودن
سبز هم داشت با 3 تا جوجه 8 روزه قیمتش کمتر از اینها بود
اگه قبلن مولد بود با گذشت یکی دوماه از تخم گذاری قبلی دوباره تخم میکنن که ممکنه برا اثر کمبود مواد معدنی و ویتامین این زمان بیشتر هم بشهسلام
فقط اواز خوندنشون خیلی خیلی بیشتر شده غذا هم بیشتر میخورند شادابتر شدند و فعالتر هم شدند.
ولی خبری از لونه رفتنشون نیست؟جفتگیری هم نمی کنند
اخه چرا؟ ایکاش لونه و تخمهاشونو برنمداشتم نکنه ترسیدن؟تا قبلش همه چی خوب بود مست بودندو جفتگیری هم می کردند
من اینهارو به شرط خریده بودم؟ اونم بخاطر اینکه خوشگل بودن
سبز هم داشت با 3 تا جوجه 8 روزه قیمتش کمتر از اینها بود
ارتفاع از زمین رو به 1.5متر برسونید تا استرس نداشته باشن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.