یه جراح دم قیچی تازه خریدم از 2 روز پیش همش
سرشو میکشه به ماسه ها
واسش چیکار باید بکنم ؟؟؟
به ماهی های دیگه سرایت نکنه؟؟؟؟
یه جراح دم قیچی تازه خریدم از 2 روز پیش همش
سرشو میکشه به ماسه ها
واسش چیکار باید بکنم ؟؟؟
به ماهی های دیگه سرایت نکنه؟؟؟؟
سلام امروز سیفون کردم ولی بعدش شقایقم خودش رو خیلی جمع کرده بود ولی بعد از دو سه ساعت درست شد!!! علتش چیه؟تغییر ph؟
آقا لطف کننین بگین اسکیمرم واسه حجم 550 لیتر کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
sobo SK-113
سلام
دوست عزیز ظاهرا این اسکیمر ماله 340 لیتر ابه که مطمئنا نمیتونه تا 340 لیترو جواب بده بهتره یه اسکیمر قویتر تهیه کنید و ترجیحا اروپایی هم باشه که بازده خوبی داشته باشه مثلا مدلی مثل اکواریوم سیستم 800 که برای 800 لیتر اب کافیه
من ساکن بندرعباسم از یکی از جزایر 10 کیلو لایف راک نمونه اوردن رنگش صورتیه اما من دنبال لایف راکی میگردم که جگری باشه اگه از این دارو های تترا استفاده کنم رنگش درست میشه بگم از همین نمونه 70 کیلو بیارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
سلام به پارسی پت خوش اومدی
اره اگه نور تانکت مناسب باشه و کلسیوم و منیزیوم تانکت خوب باشه لایوراک ها رو جلبک کرولاین میپوشونه
فقط باید لایوراک پوک و سبک باشه
اما این لاف راکا پوک نیستن ، وزن هم دارن جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن اسکیمر دایمکس ls20 واسه 600 کافیه جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا قیمتم بگین نمیدونم چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون که کمکم کردین![]()
دوست عزیز سعی کن از این اسکیمر های چینی استفاده نکنی چون بعداً مجبور میشی عوضش کنی و دوباره کاری میشه .
به نظر من آکواریوم سیستم 800 بگیر عالیه قیمتش هم فکر کنم 280 باشه .
دوست خوب من شرایط آب اصلاً نرمال نیست اگه درست تست زده باشین یه کم اوضاع خرابه .
فسفات خیلی بالاس اگه این شکلی پیش بره مشکل جلبک هم پیدا میکنی .
علت افت کلسیم فسفات بالاس چون با کلسیم رسوب میده و کلسیم رو از سیستم حذف میکنه .
زمانی که کلسیم پایین بیاد در نتیجه تعادل ph و kh هم به هم میخوره .
با یه نمک خوب یه سیفون سنگین بزن تقریباً یک سوم کل آب مشکلت حل میشه .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.