سلام
مرغ عشق ماده من الان 4روزه اصلا مدفوع نمیکنه و علایم یبوست داره در ضمن هرچی می خوره بالا میاره
مفداری فضله هم به مقعدش چسبیه
سلام
سر این جوجوی ما رنگ زده شده
میخوام پاکش کنم اما اب تاثیر نداره
شامپو بچه بده؟
با چی پاک کنم؟ :/
سلام
دلیله اینکه ماده من غذایی زیاد نمی خوره چیه؟
حد اکثر روزی یکی دو بار بره سمته دون خوری و غذا بخوره و و از غذاهای کمکی هم یکم میخوری مثلا به سیب 3 تا نوک میزنه میره روی چوب میشینه
بیشتر به یک جا خیره است و تحرکش کمه یکم هم باد کرده است کلا انگار ناراحته
ولی مرغه عشقه نرم برعکس چند برابر اشتها داره و عاشقه کتان و سبزیه
اگه تخم مرغ یا چیزی ته قفس بزارم میره یکم میخوره اما ماده نه
این جفت که عکس هاشون هستش 3 روز پیش لونه رو برداشتم و یک دونه جوجه شون رو که هم به دنیا اومده بود مرد و دارم اماده شون میکنم
فکر میکنم مادتون مسته..و هنوز تو حال و هوای جوجه دار شدنهسلام
دلیله اینکه ماده من غذایی زیاد نمی خوره چیه؟
حد اکثر روزی یکی دو بار بره سمته دون خوری و غذا بخوره و و از غذاهای کمکی هم یکم میخوری مثلا به سیب 3 تا نوک میزنه میره روی چوب میشینه
بیشتر به یک جا خیره است و تحرکش کمه یکم هم باد کرده است کلا انگار ناراحته
ولی مرغه عشقه نرم برعکس چند برابر اشتها داره و عاشقه کتان و سبزیه
اگه تخم مرغ یا چیزی ته قفس بزارم میره یکم میخوره اما ماده نه
این جفت که عکس هاشون هستش 3 روز پیش لونه رو برداشتم و یک دونه جوجه شون رو که هم به دنیا اومده بود مرد و دارم اماده شون میکنم![]()
میشه علایمه مستیو بگید؟
اینها تا چند روز پیش جفتگیری میکردند اما لونه رو با تخمهاو جوجه مرده رو که برداشتم دیگه اینکارو نکردن فقط نره یکم ماده رو دعوا کرد که زودی خوب شد
الان نوک به نوک میشن و تو دهنش غذا میریزه اما جفتگیری نمی کنند؟؟؟
به نظرتون چکار کنم؟خودم دارم تقویتشون میکنم ولی بیشتر سبزی و ارزن و به خصوص کتان دوست دارند
اگر تقویتشون کنین به زودی جفت گیری میکنن و تخم گذاری میکنن..شاید 3 الی 4 هفته طول بکشه اگر خوب تقویتشون کنین موفق باشیدمیشه علایمه مستیو بگید؟
اینها تا چند روز پیش جفتگیری میکردند اما لونه رو با تخمهاو جوجه مرده رو که برداشتم دیگه اینکارو نکردن فقط نره یکم ماده رو دعوا کرد که زودی خوب شد
الان نوک به نوک میشن و تو دهنش غذا میریزه اما جفتگیری نمی کنند؟؟؟
به نظرتون چکار کنم؟خودم دارم تقویتشون میکنم ولی بیشتر سبزی و ارزن و به خصوص کتان دوست دارند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.