دوست عزیز لطف میکنی آدرس و شماره حمید کاردینال رو واسم پیام خصوصی کنی؟
ممنون
سلام ... اسکیمر اکواریوم سیستم 280 تومن !!!!
فکر کنم خیلی بیشتر باشه ... الان تو بازار اگر ماکرو 250 گیر بیاد کمتر از 300 نیست ...
در مورد خرید اکواریوم ... یه چیزی بخر و برای همیشه خیالت رو راحت کن ... به نظر من از حمید کاردینال تو نواب بخر ... همون پولی که
می خوای برای اک ماهیران چینی بدی بده به حمید برات میسازه هر طور یکه بخوای میزنه ... اهن کشی و ام دی اف ...
لوله کشی و فیتینگ ...لوازم رو فقط بال میده از جای دیگه قیمت بگیر و بعدش خرید کن .
موفق باشید .
**********حمید
فروشگاه: واقع در اقیانوس نوابجنب پل مرتضوی شماره : ********
ویرایش توسط l2eza : 19th September 2012 در ساعت 12:29 AM دلیل: گذاشتن تلفن
بهترین کس تو ساخت اکواریوم خانه اکواریوم و دریای آبی هستند که دومی رو توصیه نمیکنم چون دندونش گرده و به اولی بگو حتما با شیشه بلژیکی برات بسازه
درود
دوستان زنگ زدم به حمید کاردینال گفت فقط تانک و سامپ و پایه mdf یک میلیون و سیصد حداقل باید هزینه کرد
و کاز زیر 3 تومن نداره
پس چطوری من تو سایت دیدم که بچه ها با یک و دویست سیصد با همه چی جمع کردن آکواریوم شونو
دوست عزیز اگه خودت جدا جدا تهیه کنی بهتره اکثر بچه های خودشون ساختن .
با یک و سیصد شما میتونی تانکو سامپو کمد و خیلی از وسائل رو تهیه کنی .
اگه خودت میتونی بچسبونی که هیچ اگه نه بده کسی که کار کرده بچسبونه به صرفه در میاد .
من تانک جدیدمو همراه سامپ و تانم و پایه 4 در 4 نزدیک به 150 در اومد 50 هم گذاشتم واسه mdf جمعاً میشه 200 تا اون مبلغ 1100 فاصله داره .
دوست عزیز با تلفن که نمیشه برو اونجا از نردیک صحبت کن ولی فکر کنم در حدود 850 تا 900 در بیاد (hdf کابینت و پایه فلزی و سامپ و اکواریوم با شیشه بلژیکی)
شماره 66387604
آدرس نواب- پلاک 453(جنوب به شمال) بالاتر از پل امام خمینی- خانه اکواریوم
دوستان هرمیت پا قرمزمم مرده از خیاره زردمم خبری نیستش
ظاهرا حباب ریزم توی تانکم زیاد شده بوده
یعنی نیترات حدود 50 میتونه این همه تلفات بده؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.