سلام.این جوجه ی من به هیچ صراطی مستقیم نیست.کاملا میتونه دونه بشکونه وبخوره ولی شیطونیش اجازه نمیده.تو قفس که هست با اسباب بازی بازی میکنه،وقتی هم که بیرونه همش میخواد رو شونه ی من باشه.وقتی اسباب بازی هم تو قفسش نیست که هیچی همش میخواد بیاد بیرون.
ارزن رو تو ظرفش نوک میزنه ولی نمیخوره.از کف دستم میخوره که اونم اگر بازیش نگیره ونخواد چیزای دیگه رو گاز بگیره میخوره.
چیکارکنم به نظرتون؟
امروز 50روزست
سلام
یکی یدونس دیگه یکم لوس شده
دونخور کردن جوجه ها یکم سخت و زمانبره
سرلاک دیگه نمیدی؟
اگر هنوز سرلاک میخوره . براش سرلاکش رو یکم غلیظ درست کن و بریز توی ظرف براش بگذار روش هم مغز تخمه خورد شده بریز
این باعث میشه که به خودر کردن و پوست کندن عادت کنه
بعد یکی دوبار روش ارزن هم بریز و کم کم سرلاک رو حذف کن
سلام مرسی.سرلاک میخوام ندم ولی هرسری دالم میسوزه بهش میدم
با خورد کردن کاملا آَشناست مشکل اینجاست که فقط از کف دستم میخوره!!!امروز ریختم تو نعلبکی یکمم از اون خورد.اما از ظرفش نه
خورد کردن که دیگه حرفه ای شده یه دونه رو هم جا نمیندازه ولی نمیدونم چرا نمیخوره.دیروز از صبح که رفتم دانشگاه هیچی نخورده بود تا شب ساعت 11 که بازم وقتی سرنگو دید داشت بال درمیورد.شیطنت میکنه با ظرف ارزن ها بازی میکنه اما خوردن اصلا.
نمیدونم یهویی سرلاک رو قطع کنم یانه؟چون فرید هم همین مشکله با جوجه بزرگه داشت بهش گفتم هیچی بهش نده میخوره اونم 24ساعت فقط ارزن در اختیارش گذاشت وخورده بود)
سلام
چند تا پرنده فروشی رفتم هیچکدوم سرلاک طوطی سانان رو نداشتند 2 تاشون گفتند سرلاک غنچه رو بده داروخانه سرلاک غنچه رو رفتم خریدم ایا به طوطی عروی میتونم بدم ؟ سن جوه ها تقریبا 30 روزه هست
تشکر علی اقا نمیدونم دیگه چی کار کنم... اصلا گیرم نیومد 10 جا رفتم داروخانه دامپزشکی هم که مطمئنم نداره... ایا همون سفیده تخم مرغ رو بدم ؟ خیلی سنگین هست براشون و مثل اینکه سازگاری ندارند با سفیده...
بعضی هم میگن ارزن رو با تخم کتان تو اسیاب بریزم و ارد مانند بشه بعد با اب قاطی کنم تو سرنگ بدم... ایا این کارو بکنم ؟ یا همون سرلاک غنچه رو بدم ؟ لطفا کمک کنید ... جوجه ها گرسنه ان![]()
والا سرلاک انسانی هم خیلی ها استفاده کردن و راضی بودن و مشکلی هم نداشتن ولی ما برحسب وظیفه میگیم استفاده نکن چون بعدها ممکنه دچار مشکل بشن پرنده هات.این بحث ارزن و تخم کتون و آرد گندم رو من خودمم استفاده میکردم ولی نمیتونم به شما توصیه بکنم چون یه غذای کاملا تجربی بوده و ممکنه روی پرنده های شما جواب نده و پرندت تلف بشه و بگی چرا واسه من جواب نداد پس.ولی داروخونه دامپزشکی باید داشته باشه سرلاک طوطی سانان فکر میکنم.حالا دیگه خودت تصمیمت رو بگیر.
بهشون همون غنچه رو میدم امیدوارم مشکلی پیش نیاد... 2 تا پرنده فروشی که خیلی فروش داشتن گفتن ما غنچه میدیم به عروس و ملنگو...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)