چقد نازه)
اصلا کاملا از قیافش پیداس از این لات و قُلدُرهاییه که فکر میکنه همه چی مال خودشه)
اصلا بیاید بدینش به من بهترین صاحب میشم براش)))) شوخی کردم الان همه میپرن سرم میخوان منو بکشن
)
چقد نازه)
اصلا کاملا از قیافش پیداس از این لات و قُلدُرهاییه که فکر میکنه همه چی مال خودشه)
اصلا بیاید بدینش به من بهترین صاحب میشم براش)))) شوخی کردم الان همه میپرن سرم میخوان منو بکشن
)
4 تا بودن . دوتا باهم بدنیا اومدن . اولی تا 6 و دومی تا 8 ماهگی پیش ما بود . عاشق اولین کاسکو بودم بهترین کاسکویی که یکی میتونه داشته باشه
فروختنش ولی گفتن فرار کرده که ما نریم دنبالش
سومی همین جوجو هست که الان پیش ماست . اینو نذاشتم اصلا فکر فروش بیاد تو سرشون . چون پاهاش یکم مشکل داشت دلم نمیومد ردش کنم
چهارمی هم تا 4 ماهگی پیش ما بود . بعد رفت پیش یه خونواده دیگه
روشا هم که صفحه قبل عکسشو گذاشتم واسه دوستمه که داره میره مسافرت طوطیس تو این مدت پیش من میمونه
با توجه به نشونه هایی که میگن حدس میزنیم جوجو ماده و روشا نر باشه فعلا که هیچ حرکتی ازشون ندیدیم
چشمات ناز میبینه دوست عزیزم
در اینکه شما و بچه های پارسی بهترین صاحبش میشید شکی نیست ولی فقط به صاحب اصلیش تحویل میدم
![]()
[QUOTE=sepideh;136581]
4 تا بودن . دوتا باهم بدنیا اومدن . اولی تا 6 و دومی تا 8 ماهگی پیش ما بود . عاشق اولین کاسکو بودم بهترین کاسکویی که یکی میتونه داشته باشه
فروختنش ولی گفتن فرار کرده که ما نریم دنبالش
سومی همین جوجو هست که الان پیش ماست . اینو نذاشتم اصلا فکر فروش بیاد تو سرشون . چون پاهاش یکم مشکل داشت دلم نمیومد ردش کنم
چهارمی هم تا 4 ماهگی پیش ما بود . بعد رفت پیش یه خونواده دیگه
روشا هم که صفحه قبل عکسشو گذاشتم واسه دوستمه که داره میره مسافرت طوطیس تو این مدت پیش من میمونه
با توجه به نشونه هایی که میگن حدس میزنیم جوجو ماده و روشا نر باشه فعلا که هیچ حرکتی ازشون ندیدیم
من اولین حیوون خونگیم یه مرغ محلی خوشگلللل بودخودم خریده بودمش.. از اونجایی که خانوادم مخالف هر نوع حیوونی بودن دقیقا همین کارو کردن
1ماه بعد از این که به تخم افتاده بود و تخم 2زرده هم میکرد سرش و بریدن و به من گفتن فرار کرده,
ناهار همون روزم فسنجون بود با مرغ محلی.. منم بی خبر از همه جا خوردمش و بعد تو کوچه در به در دنبال بچم
بعد از اون, 2تا جوجه دیگه خریدم اما هیچ کدومشون مثل اولی نشد
.
میگن پرورش کاسکو خیلی سخته و شرایط خاصی میخواد و فضای زیاد
اما اگه بتونی این 2تا رو جفت بندازی خیلییی خوب میشه ها![]()
ای جان ، چه طوطی های خوشملی داری سپیده![]()
سلام سپیده خانم.واقعا پرندهای سالم و زیبایی داری.
سالهای سال با خوبیو خوشی کنار هم باشین.
منتظر عکسهای جدیدشون هستیم
چه جالب نیلوفر !!! منم این تجربه رو با 2 تا جوجه اردک داشتم ، بچه که بودم یواشکی 2 تا جوجه اردک خریدم ! وقتی بزرگ تر شدن و رنگ شون سفید شد یه روز اومدم دیدم نیستن !!! مامانم گفت بیا اول نهار بخور بعد برو باهاشون بازی کن ! من نهارو خوردم اما طعم گوشتش زیر دهنم تلخ و بدمزه اومد ! بعدش فهمیدم اون غذا در اصل اردک هام بودن خیلی ناراحت شدم و تا چند روز گریه میکردم ...همیشه میومدن کنار دستم میخوابیدن ! تجربه تلخی بود و بعد این همه سال هنوز با یاداوریش ناراحت میشم ! البته خانواده اام اینجور مواقع بهم میخندن !!!
![]()
سلام من یه ملنگو گم کردم :
اینم عکسش هر کی دید بهم خبر بده تا با گرو تجسس بریم پسش بگیریم
به یابنده 200تومن هم میدم.
نوش جونش.![]()
سلام معراج جان
ایشالله زود پیدا بشه
ولی من اگه جات بودم اطراف خیابون های محل هم اگهی میکردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)