سلام همان طور که دوستان میدونند غذای گرند سومو . غذای مرقوبی است که در ان بسیار تقلب میشود برای همین خود سایت گرند فرق اصلی وفرعی را در سایتش گذاشته
[![]()
![]()
I
منم کرج دیدم ولی با این اوصاف تصویر بالا بعید میدونم اصل باشه
سلام
من تو یه تانک که 310 لیتر آب گرفته 2تا فلاور نگه میدارم
یه باکس 10 سانتی و یه فلاور 16 سانتی
هر هفته 30 درصد سیفون میکنم و غذا هم از سوپر رد سین. هامپی هد . میگو خشک . بیومارو یکبار در هفته هم از میکس میگو و تازه و کمی دل + ...... استفاده میکنم و هر طرف شیشه هم یه تاپ فیلتر گذاشتم
حاشیه ی دور باله ی ماهی هام سیاه شده و حس میکنم قسمت سفید بدنشون هم نسبت به روزی که خریدم تیره تر شده
البته اصلا استرس ندارن و کاملا سالم هستند.خوب غذا میخورند و کاملا هم نسبت به محیط عکس العمل تهاجمی نشون میدن
کسی میدونه این مشکل برای چی بوجود اومده و تیرگی رنگشون برای چیه ؟؟؟
ممنون
عزيز جاي اين سوال توي بخش بيماريهاست نه اينجا.سلام
هر هفته 30 درصد سیفون میکنم و غذا هم از سوپر رد سین. هامپی هد . میگو خشک . بیومارو یکبار در هفته هم از میکس میگو و تازه و کمی دل + ...... استفاده میکنم و هر طرف شیشه هم یه تاپ فیلتر گذاشتم
حاشیه ی دور باله ی ماهی هام سیاه شده و حس میکنم قسمت سفید بدنشون هم نسبت به روزی که خریدم تیره تر شده
البته اصلا استرس ندارن و کاملا سالم هستند.خوب غذا میخورند و کاملا هم نسبت به محیط عکس العمل تهاجمی نشون میدن
ممنون
براي اينكه خودتون زودتر جواب بگيريد.
اولا ميگو و غذاهاي فريز رو قطع كن. ماهيهاي هيبريدي با غذاهاي طبيعي ميونه خوبي ندارن و خيلي زود نسبت به انگلهاي احتمالي واكنش نشون ميدن.
ببينم ماهيهات روي حبابهاي هوا زياد بازي نمي كنن. يا لرزشي توي بدنشون موقع شنا كردن ندارن؟
ادامه در بخش بيماريها....
سلام
ممنون
با تشکر از جناب رستمیعزيز جاي اين سوال توي بخش بيماريهاست نه اينجا.
براي اينكه خودتون زودتر جواب بگيريد.
اولا ميگو و غذاهاي فريز رو قطع كن. ماهيهاي هيبريدي با غذاهاي طبيعي ميونه خوبي ندارن و خيلي زود نسبت به انگلهاي احتمالي واكنش نشون ميدن.
ببينم ماهيهات روي حبابهاي هوا زياد بازي نمي كنن. يا لرزشي توي بدنشون موقع شنا كردن ندارن؟
ادامه در بخش بيماريها....
تا جای که من از این ماهی خبر دارم مشکل اصلی کیفیت اب و در وحله دوم غذا هایی که جناب رستمی فرمودند
بهتر برای مشخص شدن مشکل ماهی در قسمت بیماریها عکس همراه با توضیحات بزارید
ارادتمند
ممنون دوستان
فکر نمیکردم که نوعی بیماری باشه وگرنه اینجا مطرح نمیکردم !
عکسش رو تو قسمت بیماری ها میذارم و توضیحات تکمیلی رو اونجا میدم
ممنون
سلام من غذا هاي اسپكتروم و جي بي ال و گرند سومو را پيدا كردم هرسه هم يك قيمت اند كدومشون از همه نظر بهتر است
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.