سلام مهدی جان
آقا ما تانک شمارو میبینیم انگیزه پیدا می کنیم واسه تانک گیاهی ولی از یه طرف قسمت جلبک هرو خوندم ترس تو دلم افتاد که نکنه اینهمه هزینه کنم و آخرش با مشکل جلبک از تانک گیاهی زده بشم
خداییش خیلی کارت درسته مهدی جان
سلام امیر جان . والا من دلم میخواد بچه ها رو به راه انداختن تانک گیاهی ترغیب کنم ولی با این گرونی تجهیزات - جرات نمیکنم . حالا سختی نگهداری و رسیدگی و خون دل خوردن از دست جلبکها به کنار . بخوای حرفه ای کار کنی بایستی دو میلیون واسه اینکار کنار بزاری
امیدوارم که اگر خیلی علاقه به تانک گیاهی داری بدون دردسر توی اینکار موفق بشی . از جلبک هم نترس . دوستان حرفه ای اینجا هستن و کمک میکنن که کار برات راحت بشه
موفق باشی
ممنون مهدی جان
قسمت مالی قضیه که باید یه جوری باهاش کنار اومد چون علاقه آدمو به هر کاری وادار میکنه
همه چیزشو تهیه کردم فقط مونده سیستم نور و کپسول co2 و تجهیزات مربوط بهش
مهدی جان واسه راه اندازی و طی شدن سیکل به سیستم co2 و نور نیاز هست یا بدون اینها هم میشه شروع کنم و بعد از ۳ ۴ هفته نور و co2 رو بهش اضافه کنم؟
سلام به دوست گرامی
تانکهای گیاهی شما خیلی زیبا هستند و من از دیدنشون واقعاً لذت میبرم
موفق باشید
سلام آقا مهدي عزيز
اين دومين باره كه اومدم رشت مزاحم شما شدم و ما رو مورد لطف خودتون قرار داديد . خواستم تشكر كنم هم گياها و هم از راهنمايي استادانه شما. به اميد ديدار![]()
سلام مهدی جان ، خسته نباشید!
درمورد بستر دست سازتون سوال داشتم و اونم اینه ک پیت موسی ک گرفتم روش نوشته آلمانی و اینکه نوشته همراهش سابسترات هست!!
هم سابسترات ها و هم پیت موس میادش روی آب و اینکه رنگ آب رو سیاه میکنه! شما چه راه حلیبراش پیدا کردید؟؟
ممنون
سلام آقا . ممنونم . لطف داری . پیت موسی که خریدم هلندی بود . اول خاک رس و بعدش ماسه ریز و بعدش هم پیت موس رو به ارتفاع 2 سانت کف تانک ریختم و روی اون رو با 5 سانت سنگریزه رودخونه ای 2 تا 4 میل پوشش دادم . فقط یکماه رنگ آب کمی زرد میشد که با چند بار سیفون هفتگی درست شد . البته اینو کلی نوشتم چون جزئیاتش طول میکشه
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)