سلام اگه میشه درمورد فنچ آوازه خوان توضیح بدید در موردنگهداری و تغذیه جفت گیری و ........ هرچی هست توضیح دهید ممنون میشم اگه جواب بدید
سلام
اگه منظورتون فنچ چاشنی یا پاکستانیه ، این تاپیک معرفیشه :
http://www.parsipet.ir/thread29862.html
چون فنچ چاشنی رو ب اسم فنچ آوازه خوان هم میشناسن .
سلام
من یک جفت فنچ آواز خوان دارم خیلی پرنده های خوبی هستن... تو این سایت اطلاعاتی از این پرنده ندیدم اما اطلاعاتی که ویکیپدیا راجع به این پرنده نوشته :
فنچ آوازه خوان نام علمی آن (linchura cantans) است. نام دیگر آن سیلوربیل آفریقایی است. بهترین راه تشخیص جنسیت این پرنده انتظار برای شنیدن آواز آن است زیرا که در این گونه فقط پرنده نر آواز میخواند. البته روشن است که بهترین راه شناخت پرندههای ماده تخم گذاری آن است. اخیراً برای تعیین جنسیت از روشهای آزمایش ژنتیکی برای تعیین DNA استفاده میشود. غذای آن را دانهها تشکیل میدهد اما برخلاف سایر پرندگان علاقهای به گیاهان سبز ویا دانههای خیسانده شده ندارد. در تغذیه این پرندگان باید همیشه دقت کرد تا کلسیم مورد نیاز آنان تأمین شود وبرای این کار بهتر است که پوست تخم مرغ ساییده شده ویا پودر صدف داده شود.
---------------------------------------
همونطور که گفته شده راه تشخیص جنسیت از خوندن پرنده ست(پرنده ای که میخونه نر هست)
و تغذیه محبوبشون بیشتر دونه ها هستن . ارزن و تخم کتان من می دم خوب می خورن ولی تخم مرغ و هویج و ...اصلا دوست ندارن!!(برعکس فنچ های خاکستری ) برگ کاهو اسفناج می خورن تا حدودی ...
ان شاله که مفید بوده باشه![]()
نه عزیز منظورشون اینه :
فنچ آوازهخوان - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
این نژاد معروف تر هستن به آوازه خوان چون واقعا می خونن!
توضیحاتی هم که بلد بودم و تجربیاتی که داشتم رو عرض کردم ...
راجع به بانک اطلاعاتی نژاد های فنج در این سایت یکبار درخواست تکمیل و تقویت اطلاعات موجود رو کردم ولی ...![]()
سلام
گویی شما اون لینکی ک بنده گذاشتم رو نگاه نکردین .
اون توضیحاتی ک شما در مورد این پرنده از ویکی پدیا اوردین ، بنده خط ب خط داخل اون مقاله ذکر کردم .
ی نگاه ب نام علمی بندازین .....
در ضمن شما درمورد تکمیل و تقویت اطلاعات موجود در سایت درمورد فنچ درخواست کردین . اخیرا بخش معرفی فنچ رو دیدین ؟؟؟
همین لینکی ک گذاشتم رو دیدین ؟؟؟
گذشته از همه ی اینها سال 2012 یکی از دوستان درمورد فنچ آوازه خوان مطالبی گذاشته بود ....
یکم بیشتر میگشتین
http://www.parsipet.ir/thread10520.html
واسه تهیه ی مقاله ، هفته ها باید وقت گذاشت .
من شب و روز داشتم در مورد این چهارتا نژاد مطلب جمع آوری میکردم تا زود بخش رو کامل کنم .
ب نظرم این از انصاف به دوره ک بگیم من گشتم چیزی پیدا نکردم .....
ویرایش توسط rezza : 7th September 2014 در ساعت 12:07 PM
واسه تغذیه این فنچ ها میتونین از همون غذایی ک فنچ زبرا استفاده میکنه ، براشون قرار بدین .
نسبت یک ب چهار ارزن و تخم کتون .
هفته ای یبار جعفری یا اسفناج
ده روز یا دو هفته یبارمخلوط سفیده تخم مرغ آبپز و هویج آبپز
هفته ای یبار ی تیکه کوچیک کاهو
و سایر مواد غذایی مجاز
شرایط نگهداریش هم دقیقا مثل فنچ زبراس
فقط این ک نسبت ب فنچ زبرا کمی سختتر جوجه میدن . پس باید محیط نگهداریشون کاملا بدون استرس باشه و غذاییشون کامل باشه تا زاد و ولد کنن .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)