سلام
رنگ گرفتن آب تو آغاز کار به میزان کم طبیعیه و برای حلش سیفون اولیه و استفاده از پد های نرم مثل فیلتر هود بسیار موثره.
اما اگه لایه بندی زیر بستر و بستر رعایت نشده باشه یا اینکه ارتفاع بستر تو کل تانک یا بخشی کم باشه و جریان آب باعث حل شدن زیر بستر بشه ، این امر غیر طبیعیه و وحشتناک.
چند تا عکس بزار و توضیح کامل از مراحل ریختن بستر و آبگیری.
شاد و پیروز باشی
محمّد رازقی
سلام من یه اکواریوم خریدیم با این هدف که بعدا بکنمش اب شور ولی فعلا تا لوازم اب شورو بخرم اب شیرین و می خوام چندتا گیاه ساده : خزه و چمن و سرخس توش بکارم
ارتفاع تانکم 65 ولی تا 60 پرش می کنم
می خواستم بدونم از جه نوع روشنایی و لامپی براش استفاده کنم ؟
اصلا واسه این ارتفاع جواب می ده ؟
و یه موضوع دیگه ایا لامپی هست که هم الان ازش استفاده کنم هم بتونم بعدا برای اب شور ازش استفاده کنم ؟
ممنون می شم کامل جواب بدین
ممنونم ازتون .
حالا عکس میزارم ولی درباره نحوه ریختن بستر راستش من فقط همین رو ریختم کف آک و لایه بندی و اینجور چیزا هم که نمیدونم چی هست. این بستر آدا هم که دونه های ریز داره هم کوده هم بستر یعنی کود و بستر جدا نیستن .
فقط سمت راست آکم رو ارتفاع بستر رو بیشتر کردم و سمت چپ رو کمتر .
در مورد نحوه آبگیری هم اولش یه پلاستیک فریزر پهن کردم یه قسمت آک و آب رو روی اون آروم میریختم که بستر رو به هم نزنه و باعث بلند شدن خاک و ... نشه . بعدش که آب بالاتر اومد یک پیاله بزرگ کف آک گذاشتم و آب رو از بالا به سمت اون می ریختم تا فشار آب به اطراف نباشه و بهم نزنه و دیگه اینکه وقتی برای اولین بار آک رو پر کردم آب تقریبا خوب و صاف بود ولی وقتی تاپ فیلترم(سوبو با قدرت 800 لیتر برساعت) رو روشن کردم تقریبا بنظرم بعد اون بود که رنگ آب زرد شد .
سلام
من فکر کردم شما از زیر بستر هم استفاده کردید.
با این شرایط،هیچ مشکلی نیست و فقط باید از مدیای مناسب تو فیلتر استفاده کنید.
برای تانک گیاهی این نسبت قدرت فیلتر به حجم ، ۱۶، زیاده . حتما برای برگشت آب به تانک از پخش کننده و فشار شکن استفاده کنید.
شاد و پیروز باشی
محمد رازقی
ممنونم .
تاپ فیلتر همون طور که میدونید یه خروجی به جعبش داره یه خروجی به آکواریوم و ورودی آب که جعبه که من خروجی آب به آک رو برای جلوگیری از فشار و تلاطم مسدود کردم و الان همه آب میره تو جعبه . الان مجدد آک رو پر کردم و آب خوب و شفافه میترسم مجدد فیلتر رو روشن کنم و باز دوباره آب زرد بشه . بنظرتون همزمان با روشن کردن فیلتر داروی باکتری ساز بریزم تاثیری داره ؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)