سلام.پست قبلی منو که کسی جواب نداد
اما بازم سوال دارم:
من الان یه ماهه که دیسکس نگهداری میکنم و از غذای خشک تترا بیتس کامپیلیت و مخلوط دل گوسفند،میگو،اسفناج و کمی زعفران برای تغذیه دیسکسام استفاده میکنم. رنگشون خیلی به سمت قرمز رفته حتی رنگ یلولمونم که لیمویی باید باشه نارنجی پر رنگ شده، علت این تغییر رنگ چیه؟ زعفران؟ نوع غذای خشک ذکر شده؟ یا ...؟
لطفا راهکار هم ارائه بدید. باتشکر
سلامسلام و عرض تبریک پیشاپیش فرارسیدن عید نوروز.
من یه تانک دیسکس به ابعاد 100*30*60 دارم با فعلا6 تا دیسکس که کار فیلتر آب اون رو یه فیلتر زیرشنی و یه فیلتر سقفی انجام میده.با توجه به نامناسب بودن فیلتر زیرشنی برای دیسکس و اینکه فکر میکنم در آینده با فیلتر سقفی هم به مشکل میخورم تصمیم دارم یه تغییراتی توی فیلتراسیونم بدم.
از طرفی بعلت کمی جا و ... امکان استفاده از فیلتر سطلی رو هم ندارم. بر همین اساس به فکر راه اندازی سامپ افتادم که میتونم یکی از دو سامپ سقفی(به اندازه 35طول، 15 عرض و 10ارتفاع) و یا سامپ پایین(به اندازه 35 طول،35ارتفاع و 20عرض) رو اجرا کنم.
به فرض راه اندازی سامپ پایین و بعلت اینکه نمیخوام ترجیحاً تانکم رو سوراخ کنم، باید از اورفلویی که با لوله پی وی سی ساخته میشه استفاده کنم که طرحش به این شکله:
حالا 2 تا سئوال دارم:
1-کدوم یک از این سامپها بهتره؟ سقفی یا پایین؟ (اگر بخوام سقفی راه اندازی کنم باید فیلتر سقفی ام رو حذف کنم، اونوقت فقط سقفی جوابگو هست؟)
2-کسی تا به حال از این اورفلو استفاده کرده و آیا جواب میده؟
ببخشید که طولانی شد ولی خواهشاً دوستان سریعتر جواب بدن چون میخوام توی عید اجراش کنم.
این اورفلو زیاد کارایی نداره و آب خوب رد نمیشه بهترین حالت برای تانک شما ساخت سامپ داخلی هستش
شما قسمت فیلتراسیون آکواریوم آب شیرین رو نگاه کنید من به تفصیل سامپها رو توضیح دادم
send by tapatalk
سلام آرش عزیز در پست قبلی برای شما توضیح دادند
سلام تمام موادی که شما برای ماهیانتان استفاده کردید ماهی شما رو به سمت قرمز یا نارنجی پر رنگ سوق میدهد خصوصا غذای تترا بیتسسلام.پست قبلی منو که کسی جواب نداد
اما بازم سوال دارم:
من الان یه ماهه که دیسکس نگهداری میکنم و از غذای خشک تترا بیتس کامپیلیت و مخلوط دل گوسفند،میگو،اسفناج و کمی زعفران برای تغذیه دیسکسام استفاده میکنم. رنگشون خیلی به سمت قرمز رفته حتی رنگ یلولمونم که لیمویی باید باشه نارنجی پر رنگ شده، علت این تغییر رنگ چیه؟ زعفران؟ نوع غذای خشک ذکر شده؟ یا ...؟
سلام.پست قبلی منو که کسی جواب نداد
اما بازم سوال دارم:
سلام البته بابک جان جواب دادن
فط تجربه شخصیم رو میگم من یک وایت فیس داشتم که وقتی از میکس دل با زعفران استفاده کردم صورتش تقریبا نارجی شد یعنی بین زرد و نارنجی
سلام به همه و تبریک عید
دوستان تو بحث غذای ماهی اسم کلی مولتی ویتامین و ... رو اوردن مال شرکت تترا و ... .
حالا سوال من اینجاس که برای دیسکس متوسط که میخوای بزرگش کنی به نظرتون کدوم یکی بهتره اگر قرار باشه یکی رو معرفی کنید
و اینکه ویتامین c رو از داروخانه حیوانی بگیریم به درد ماهی میخوره؟
JBL Atvitol یکی از بهترین مولتی ویتامین های مخصوص ماهی های آکواریومیهسلام به همه و تبریک عید
دوستان تو بحث غذای ماهی اسم کلی مولتی ویتامین و ... رو اوردن مال شرکت تترا و ... .
حالا سوال من اینجاس که برای دیسکس متوسط که میخوای بزرگش کنی به نظرتون کدوم یکی بهتره اگر قرار باشه یکی رو معرفی کنید
با کسب اجازه از استاد عزیز آقای آژیده وپیرو فرمایشات ایشونسلام به همه و تبریک عید
من از جی بی ال ات ویتول استفاد میکنم که برای من خوب بوده
ویتامین c هم بله از داروخانه های دامی تهیه کنید(ویتامینc کاتیونی)
سلام :سلام به همه و تبریک عید
دوستان در مورد مولتی ویتامین صحبت کردند شما برای ویتامین Cمحلول garlic guard بگیر و با یک تیر دو نشان بزن هم دارای عصاره سیر هست و هم ویتامین C و با دل مخلوط کن
ویرایش توسط B@B@K : 21st March 2014 در ساعت 03:40 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.