چطوری مشه مشکل غذا تف کردنو درمان کردم دیسکسم حتی کرم خونی هم نمیخوره
چطوری مشه مشکل غذا تف کردنو درمان کردم دیسکسم حتی کرم خونی هم نمیخوره
از مترونیدازول برای درمان غذا تف کردن استفاده کردم ولی تاثیر نداشت داروی سرا فلاجلول رو متاسفانه پیدا نکردم
لطفا راهنمایی کنید
سلام ماهی های من خیلی همدیگرم دنبال میکنن و میزنن خصوصا بعد از غذا خوردن به نظر شما لکه روی دم این ماهی زخمه یا جای ضربه هستش
![]()
سلام :
این مواردی که فرمودید طبیعی هست و هنگام غذا خوردن معمولا پیش میاد اگر تعداد ماهیان شما کم میباشد تعداد آنها را افزایش دهید این موردی که شما علامت گذاری نمودید اغلب با یک داروی چنرال مثل امنیپور ویا جنرال تونیک برطرف میشه ولی گاهی اوقات من دیدم که این لکه بصورت یک زائده سفت بر روی شعاعهای باله دمی دقیقا مانند عکسی که شما گذاشتید وجود داشته و کاملا با دست زدن به آن لکه متوجه سفت بودن آن میشوید که از بین نمیرود
سلام تو رو خدا کمک کنید
هفته پیش یکی از دیسکس هام کف آکواریم افتاده بود کج خوابیده بود (از قبل هم هیچ مشکلی نداشت ) و هی دور خودش میچرخید به تانک قرنطینه انتقالش دادم و از دو نفر پرسیدم گفتن استرس گرفته و مترو و هیپو درمان را شروع کردم ولی فایده نداشت و مرد امروز صبح وقتی دیدم یکی از بهترین دیسکس هام هم همینطور شد و هی کج شنا میکرد و میخورد کف تانک و به ساعت نکشید مرد حالا هم دو از دیسکس های دیگم هم همینطور شدن سریع انتقالشون دادم به قرنطینه و دمارا بردم بالا و نصف استکان به 60 لیتر آب نمک اضافه کردم چیکار کنم همه دیسکس هام از دست رقت![]()
تقریبا علایم قبل یکی از ماهام بود که با این کارا خوب شد ولی دو روز اخیر بهترین ماهیام مردن و فقط این آخری زنده مونده دمای آب روی 31 هست و نصف استکان نمک دریایی به 50 لیتر آب اضافه کردم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)