نه کپسول باکتوزیوم خریدم ریختم 4 روزه هم از این ریختن میگذره و همه چی نرماله
نه کپسول باکتوزیوم خریدم ریختم 4 روزه هم از این ریختن میگذره و همه چی نرماله
سلام اگه باکتزیوم تترا تاریخ گذشته بهشد مشکل داره؟![]()
خیلی ممنون از راهنمایی تون فقط حالا اگه باکتزیوم تترا بریز م از کجا میشه فهمید که تاثیر گذاشته یا نه؟
چند روز بعداز ریختن باکتزیوم تترا تاثیر میذاره؟![]()
چشمی که نمیشه فهمید شما چندین بار هم بپرسی مطمعن باش یکی میگه بعد از شفاف شدن آب یکی میگه هفت روز یکی میگه 30 روز
دقیقا دلیل اینکه گفتم تستر بخر برا همین بود
زمانی که تستر نیتریت و آمونیاک رو 0 نشون داد زمانش هست ماهی بندازی توی تانک برای کاهش نیترات هم سیفون آب و ریختن اب تازه هم دما و بدون کلر کافیه
برای تست آمونیاک میتونی تستر تروپیک مارین بخری
شما ماهی مثلا زبرا که وارد تانک کنی بخوای نخوای با مدفوع کردن ماهی آمونیاک تولید میشه
این باکتوزیم که میریزی آمونیاک رو به نیتریت و نیتریت رو به نیترات تبدیل میکنه
اما برای فهمیدن این که آب آماده هست یا نه باید همین نیتریت و نیترات رو اندازه گیری کنید توسط تستر که یکی از بهترین برند ها جی بی ال هست
شما در زمان گذروندن چرخه ی نیتروژن نباید هیچ دارویی به آب بزنی چون به چرخه آسیب میزنه
حالا خیلی عجله داشته باشی میتونی از تسریع کننده های سیکل مثل تترا آکواسیف استارت یا جی بی ال دنیترول در کنار باکتوزیم استفاده کنی(روی محصول روش مصرفش هست)
ویرایش توسط StarFish : 25th June 2014 در ساعت 11:17 PM
سلام ببخشید دوباره سوال پرسیدم میشه بگید چند تا از کپسول باکتزیوم تترا استفاده کنم؟ ابعاد اکواریوم 150*40*90میباشد تعداد ماهیان حدود10الی 15عدد دیسکس میباشد.. وچه زمانی از کپسول ها استفاده کنم؟ من 2روزه که اکواریوم رو اب کردم... ممنون از راهنمایی تون![]()
ماهی ها داخل تانک قرار دارند؟
به ازای هر 50 لیتر اب شما باید یدونه کپسول استفاده کنید (540 لیتر گنجایش تانک شما هست که بین 10 تا 11 عدد استفاده می شد)
شما باید کپسولها رو داخل فیلتر قرار بدبد بعد از طی شدن سیکل ماهی ها رو به تانک معرفی کنید (حدودا بعد از یم هفته)
نه ماهی داخل اکواریوم نیست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.