آقا مجید عکس از آکواریومت میزاری یا عصبانی بشم؟
جدیدا ماهی چیا کشتی؟
آقا مجید عکس از آکواریومت میزاری یا عصبانی بشم؟
جدیدا ماهی چیا کشتی؟
بله شما کاملا درست میفرمایید و یک امر شانسی هستش این موضوع و من هم بخاطر جنبه زیباییش و هم موجودات مزاحم میخوام بگیرمشسلام دوست عزیز
این ماهی بیشتر به ماهی هایی که لابلای سخره ها میرن گیر میده مخصوصا اونایی که از نظر رنگبندی شبیه خودش هستند
ولی اگر بعنوان آخرین ماهی اضافه بشه و دیگه ماهی نخوایین اضافه کنید مشکلی نیست
یه چیزی کلی خدمت شما عرض کنم اصلا نمیشه شرایط رفتاری ماهی ها را حدس زد و براشون نسخه پیچید شاید بعنوان آخرین ماهی اضافه بشه و کلی اذیت کنه
مثلا اکثر میگن بعد از این ماهی دیگه میگو نمیشه اضافه کرد ولی من تا الان سه تا میگو کلینر اضافه کردم اونم با فاصله مثلا اولی یکسال پیش وارد شده سومی هم ماه پیش از اون طرف میگن خانواده جراح ماهی ها ریف سیف هستند ولی من پادربلو و دسجاردینیم ریفامو میزدن
سودو کرومیس دو رنگ جزء ماهی هایی هست که هر کسی میبنتش کلی از رنگبندیش خوشش میاد و توی تانک زیبایی خاصی داره
موفق باشید
اما میخوام اسالاریس و بلوتانگ و یلوتانگ و بلنی بایکالر و گابی داشته باشم واسه همین میترسم که بگیرم و اذیت کنه و خودتونم که میدونید خارج کردنش از تانک و گرفتنش کار حضرت فیله![]()
سلام مهدی جان
الان خونه نیستم انشاالله هفته دیگه میرم خونه عکس هم میذارم
چیزایی که اضافه شده ، چندتا آنتیاس و دوباره یه پادر بلو و راس لئوپارد هست
کشته شده هام یه وایت چک بود که علتش معلوم نشد و یه ناسو الگانس که شکمش متورم شد ، فکر کنم بیماری داخلی داشت
با هیچ کدوم از این ماهی هایی که اسم آوردین مشکلی ایجاد نمیشهبله شما کاملا درست میفرمایید و یک امر شانسی هستش این موضوع و من هم بخاطر جنبه زیباییش و هم موجودات مزاحم میخوام بگیرمش
اما میخوام اسالاریس و بلوتانگ و یلوتانگ و بلنی بایکالر و گابی داشته باشم واسه همین میترسم که بگیرم و اذیت کنه و خودتونم که میدونید خارج کردنش از تانک و گرفتنش کار حضرت فیله
تنها موردی که شاید پیش بیاد با بلنی بای کالر هست
شما کوچیکترین سایز بگیرید هم رنگ قشنگی داره هم دیر به فکر دردسر میوفته
تاپیک فلاورت رو هم آپدیت کن
![]()
سلام . آقا مجید گل چندتا عکس بذارید تا دوستان یه جرقه امیدی تو دلشون زده بشه . منتظریم داداش.
سلام دوستان
یه مدتی بود از تانک عکس نذاشته بودم ، بقول آقای نوروزی برای پویا شدن این تاپیک یه سری عکس از تغییر دکور دادن(هرمافرودیت یا تغییر جنسیت) آنتیاسهام میذارم
این اتفاق که برای خودم خیلی جالب بود در عرض یک هفته شروع شد و ماهی شروع به تغییر رنگ کرد
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
امیدوارم خوشتون امده باشه
ای کاش منم داشتم
پیامی که شما ارسال کردین خیلی کوتاه است. لطفا" اندازه 20 کارکتر پیامتان را بیشتر کنید.
سلام بسيار زيبا و ارامش بخش شده تبريك ميگم
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام
بسیار زیبا هستند و هرکسی رو مجذوب میکنه
امیدوارم برات بمونن![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.