سلام دوستان
با اجازه اساتید . من هم کود مایع جی بی ال روزانه و هفتهگیش و هم کنات استفاده کردم که کنات واقعا خوبه
سلام دوستان
با اجازه اساتید . من هم کود مایع جی بی ال روزانه و هفتهگیش و هم کنات استفاده کردم که کنات واقعا خوبه
سلام
کسی بستر نستله رو میشناسه؟
سلام
من یه لایه 5 سانت شن عربی ریختم و بدلیل کافی نبودن و پیدا نکردن رفتم 25 کیلو شن خاویاری ریختم و 5 سانت دیگه اضافه کردم . و روی عربی ریختم
این شن خاویاری ریز ترو عربی درشتر هست . با این ترکیب کارایی بستر خوبه ؟
البته گیاها کاشته شده بود و خاویاری اضافه شد . با هر بار تغیر و اضافه کردن شن ها مخلوط میشه
ممنون از راهنماییتون
سلام دوست گرامی بهتر بود شن یک دست استفاده میکردید یا حداقل تانک رو دو قسمت میکردید و نصف رو با شن ریز و نصف دیگرو رو با شن دانه متوسط پر میکردید اینجوری گیاهانی که در شن ریز از زیر پوسیده میشدند رو در شن متوسط میتونستید بکارید و آزادی عمل بیشتری داشتید با این حال این بستر هم که شما دارید بستر بدی نیستسلام
من یه لایه 5 سانت شن عربی ریختم و بدلیل کافی نبودن و پیدا نکردن رفتم 25 کیلو شن خاویاری ریختم و 5 سانت دیگه اضافه کردم . و روی عربی ریختم
این شن خاویاری ریز ترو عربی درشتر هست . با این ترکیب کارایی بستر خوبه ؟
البته گیاها کاشته شده بود و خاویاری اضافه شد . با هر بار تغیر و اضافه کردن شن ها مخلوط میشه
ممنون از راهنماییتون
موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون
متاسفانه اول 25 کیلو عرب خریدم ریختم گیاه کاشتم دیدم ارتفاعش کمه رفتم 2 باره بخرم نداشت هر جا رفتم کسی نداشت از تهرانم دوستم 2 3 جا سوال کرد کسی نداشت مجبور شدم .
بازم ممنون
دوستان بستر من2سانت
تترا هستش با 7 سانت شن عربی روش می تونم این تانکی که توش این بسترو داره تانک گیاهی کنم
سلام
اره زیر بستر تترا داری من بدون زیر بستر عالی مغذی فقط شن عربی با خاویاری ریختم .یک ماهه از کاشت میگذره . دیشب مجبور شدم 2 تا گیاه رو جابجا کنم ریشه زده بود 6 سانت .سر سبز .
تو که جای خود داری .
موفق و پیروز باشی
نه تازه 6 ماه شده پس نمی خواد بستر جی بی ال بخرم ؟
راستی سایز شن ریزه حدود 1 تا 2 میل هستش
اکواریوم من دارای اورفلور هست و سیستم تصفیه اش سامپ مورد نداره؟
در مورد نور هم تو تاپیک خودش پرسیدم اون جا هم راهنماییم کنید لطفا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.