همونطور که آقا بابک فرمودن:بنا بر این اگر مثلا شما ۲ lovbird از نژاد eyering ها با هر رنگی رو جفت بزنید احتمال عقیم بودن جوجه ها نزدیک به صفره . اگر یک طوطی برزیلی مثلا peach faced رو با یک طوطی برزیلی fischer که از گونه eyering ها هست جفت بزنید احتمال عقیم بودن بیشتر میشه .....
peach face همون صورت هلویی هست و fischer هم که فیشر هست.
سلام..در مرود برزیلی ها سوال دارم..ماده منو نگران کرده
چند روزی میشه که یه جفت برزیلی گرفتم که سابقه سه دوره جوجه دارن..وقتی برای اولین بار که از لونه اومدن بیرون ماده بینیش خیس بود و بینیش صدا میده فکر کنم سرما خورده در زمان انتقال... تو این چند روز که زیر نظر گرفتمشون حس میکنم ماده یا مریضه یا میخواد تخم بزاره...رفتارهاشو براتون مینویسم
1- همش ادای بالا اوردن رو در میاره و انگار هی یه چیزی میجوه..از صبح تا شب زمانهایی که بیرون لونه باشه انگار داره آدامس میخوره...اما داخل لونه آرومه.
2- غذا خوردنش عادیه.
3-محل خروج تخم نبض داره..کلا حس میکنم تندتر از بقیه پرنده ها نفس میکشه. البته امروز خیلی شدیدتر شده.
4-امروز حس کردم در محل خروج تخم یه چیز سفید با رگه های خونی دیدم نمیدونم اون چیه؟البته وقتی عادی نشسته معلوم نیست..خم که میشه معلوم میشه و بیرون میزنه.
5-امروز بیشتر کف قفس میشینه .اما وقتی میرم پیشش میره تو لونه...منظورم اینه که از نظر حرکتی سلامته
6-کاغذ داخل لونه میبره و دائما نر تو دهنش غذا میریزه.
7- حرکاتش سنگین شده و انگار سختشه از میله ها بره بالا و پایین ..بیشتر میشینه تو لونه و نر بهش غذا میده.
پرنده نر هم همه رفتارهاش عادیه و به شدت مراقبشه.
حالا چی کار کنم سرما خوردگیش خوب بشه...؟
سلام.دما و رطوبت رو ببرید بالا.فقط بهشون برای درمان سرماخوردگی فعلا مولتی ویتامین بدید.مشخصاتی که میگید علائم تخم گذاری هست همگی و اون قسمت سفید با رگ های خونی هم قسمتی از روده هست که موقع تخم گذاری بعضی از باجریگار هاو برزیلی ها بیرون میزنه.البته با ریز بینی میشه دیدش و چیز واضحی نیست.مقداری پرتقال تکه تکه شده هم به غذاشون اضافه کنید.در مورد غذا بالاآوردن و جویدن هم این خصلت همه ی طوطی ها هست که موقع آرامش یا غذا بالا میارن یا نوک میسابن به هم.اگر خیلی هم حساسیت دارید نسبت بهشون بهتره به دامپزشک مراجعه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)