سلام
خدمت دوستان
لطف ميكنين اگه كسي راه درمان ماهي هام رو ميدونه بهم بگه
صبح سوالمو پرسيدم
ممنونم
سلام
خدمت دوستان
لطف ميكنين اگه كسي راه درمان ماهي هام رو ميدونه بهم بگه
صبح سوالمو پرسيدم
ممنونم
سلام به همگی اساتید محترم
خیلی خیلی ممنون به خاطر راهنمایی های مکرر به بنده
یکی از دیسکس های من از امروز صبح افتاده کف اکواریوم و خیلی حرکت نمیکنه و فقط بعضی مواقع ی حرکت سریع انجام میده و جلبک خور ها هم بعضی مواقع میرن و میچسبند به بدنش و رنگش هم کمی سیاه شده دمای آب 28 درجه هست به نظر دوستان لازم هست به تانک قرنطینه منتقل کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
این هم عکسش
ویرایش توسط farshad_sh : 10th May 2015 در ساعت 01:35 PM
سلام
حتما به قرنطینه منتقل کنید ببخشید اما فکر کنم امیدی بهش نباشه تنها راه حل به نظر من حمام نمک میتونه باشه
تو عکسها معلومه وضعیتش خیلی بده.
نمیدونم اما من اگه بودم حمام نمک میدادم
سلام
مدتی پیش دو تا از دیسکس هام را به دلیل بیماری استسقاء (ورم شکم و چشمها) از دست دادم و برای درمان هم دیر شده بود
بعد از این اتفاق متوجه شدم که دیسکس های دیگه تنفس شدید(منظور سرعت زیاد در تنفس و نه باز شدن بیش از اندازه آبشش ها است) دارند و آبششهای کبود شده، به همین دلیل و جهت پیشگیری از اکسی تتراسایکلین برای درمان استفاده کردم و نمک به مقدار دو قاشق غذا خوری در هر 25 لیتر. بعد از 7 روز تنفس عادی شد و استرس ماهی ها کم تر و من تا روز 9 درمان را ادامه دادم
در حال حاضر سه روز از اتمام درمان میگذره ولی دوباره تنفس ماهی ها تند شده و غیر عادی؛ در این مدت به جز قطع دارو نمک را نصف مقدار قبل استفاده کردم
از اونجا که ماهی ها حرکت تند و غیر عادی ندارند و خودشون را هم به جایی نمی مالند و با باله های باز و رنگ طبیعی هستند تنها گزینه باقی مانده که به ذهن خودم میرسید احتمال بد بودن آب بود که سختی اون را هم مورد سنجش قرار دادم(آب دپو شده و ضد کلر شده پیش از اضافه به تانک) که حدود 380 tds بود و به نظر نمیاد چیز مهمی باشه
ماهی ها بعد از سیفونهای صد در صد تا چند ساعت تنفس عادی و خوبی دارند.
دیگه اینکه از زمانی که حدثم به سمت بد بودن آب رفت داروی ضد کلر را هم تعویض کردم و در حال حاضر از jbl استفاده میکنم.
فقط یک نکته دیگه به ذهنم میرسه اون هم این که در یک هفته اخیر آب دپو شده را فقط دارو میزدم و هوادهی نمیکردم تا 24 ساعت بعد که موقع تعویض صد در صد روزانه میشد.
لطفا در حل این معما به من کمک کنید
با تشکر
سلام :
با توضیحات شما قطعا مشکل شما از پارامترهای آب میباشد از نداشتن کلر و همچنین عدم وجود آمونیاک و نیتریت مطمئن شوید همچنین سن ماهی شما در سرعت تنفس آن و همچنین وقتی ماهی غذا میخورد تنفس آن نسبت به زمان عادی متفاوت میباشد ولی شما به نظر من پارامترهای آب را تحت کنترل داشته باشید
با سلام
منم با آقا بابک موافقم و احتمال میدم مشکل از طی نشدن چرخه باشه چون خودم تا قبل از سیفون های ۵۰% یک روز در میان و چک کردن نيتريت مشکلات فراوانی داشتم از جمله تنفس بسیار تند برخی از ديسکسام
اینو هم بگم خیلی وقتا مالش بدن ماهی به اشیا به دلیل پارامتر بد آب هست تا بیماری حتی گاهی اوقات بعد از تعویض آب هم دیده میشه
موفق باشید
ویرایش توسط OuTlaW : 11th May 2015 در ساعت 01:57 AM
سلام
پارامترهای آب را حتما امروز چک میکنم
ولی تا به حال ندیدم که در عرض چند ساعت آمونیاک یا نیتریت بیش از حدی در آب تولید بشه؛ با توجه به سیفونهای صد در صد و روزانه.
با این حال احتمالش هست که نیترات آب دپو شده که آب شیر است و یا کلر آن بیش از اندازه باشد
دو عامل دیگه که فرمودین (سن ماهی و تنفس در حین غذا دهی)را هم در نظر گرفته بودم ولی در مشکل به وجود آمده دخیل نیستند
خیلی ممنون جناب وزیر پور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)