یه سوال دیگه هم دارم.عروس نر از وقتی اومده یعنی بعد از یه ساعت اینا شروع کرده به غذا خوردن اما عروس ماده ظاهرا هنوز استرس داره وچیی نمیخوره حتی عروس نر رو هم میزنه،راهی هست که استرس کم شه یا نه خودش عادت میکنه؟
این رو صاحب قبلی گفت،لطف کنید ببینید کجاش ایراد داره تا استفاده نکنم:
غذای اصلی ارزن 75درصد و تخمه 25درصد به همراه سنگ کف دریا که همیشه در ظرف و قفس هستند.
- هفت تخم توی ظرف ( سعی شود در تابستان از هفت تخم استفاده نشود مخلوط ارزن و کتان کافی است درصد ارزن بيشتر باشد )
- هویج رنده شده هر هفته 1 الی 2 بار
- یک برش بلال تازه هر هفته ( برش 5 سانتی)
- پرکاهو برای هر هفته 1 بار.
- گندم ، عدس و يا نخود خيس خورده و نرم در هفته يکبار
- برنج پخته شده بدون نمک و روغن در هفته 1 الی 2 بار
- نون باگت خشک شده در هفته يکبار
- حمام پرنده ها در زمستان هر دو هفته با اسپری روی رنده ها در تابستان هر هفته 1 بار
- سبزيجات و ميوه موز و يا سيب در هفته يکبار
- البته جفت هایی که در حال تخم گذاری هستند در هفته دو بار در ظرف آبشون قطره ad3ec ریخته میشه تا پایان تخم گذاری.جفت هایی که برای تخم گذاری آماده میشن از قطره مولتی ویتامین و ad3ec و سبزی جعفری سه روز در میون براشون استفاده میشه و جفت هایی که روی تخم خوابیدن به دلیل اینکه بعد از جوجه شدن تخم ها سریعا به جفت گیری و تخم گذاری مجدد رو نیارن هفت تخم از غذاشون حذف میشه و هیچ نوع قطره ای هم توی ظرف آبشون ریخته نمیشه.
غذایی خوبی هست
هرشخصی بر اساس تجربه غذایی خاصی رو دنبال میکنه ولی همگی خوب و مفید هستند
همینو ادامه بدید
برای کلسیم هم چند راه هست
اول مواد غذایی دارای کلسیم: کرفس. بروکلی. گردو و بادام و فندق (به مقدار کم چون چربن) . انگور . کشمش.
دوم مواد مکمل. پودر پوسته تخم مرغ روی غذا. کف دریا
سوم قطره های مکمل . قطره کلسیم تابرنیل که برای جذب بهتر همراه با قطره ad3e یا توتال استفاده میشه و یا همراه با نور خورشید
حبوبات 24 ساعت خیس خورده رو هم فراموش نکنید
الان ارزن رو باید با هفت تخم قاطی کنم بدم یانه هرکدوم رو جدا؟
سلام. یه مشاوره میخواستم:
عروس ماده لوتینو دارم. کاملا دستی هست(البته ب خودم خیلی عادت کرده) یواش یوشا داره به پدر مادرم بعد از 1-2 سال که دارمش عادت میکنه( یعنی میاد رو دستشون...
الان پریزی داره....
بنظرتون نر براش بگیرم یا نه؟؟؟
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)