سلام دوستان به نظرتون ملنگو رو میشه با سان کانور تو یک خونه ولی تو قفس جدا نگه داشت؟
سلام دوستان به نظرتون ملنگو رو میشه با سان کانور تو یک خونه ولی تو قفس جدا نگه داشت؟
اگه هر کدوم رو تو یک اتاق بذارم و فاصله بین شون زیاد باشه بازم برای آموزش به مشکل بر میخورم؟
سلام.
من نمیدونم جدیدا طوطی ها غذاییشون عوض شده یا چی!
من یادمه 10 15 سال پیش هرجا طوطی تو قفس میدیدم تو جا دونیش پر تخمه بود انقدی که طوطی خودش خسته میشد از خوردن و هنوز تخمه داخل ظرف بود!
اما الان میگن روزی 10 تا دونه تخمه بدید!
خب وقتی پرنده چیز دیگه نمیخوره چیکار باید کرد!؟
من انارم براش میزارم دونشو له میکنه آبشو میچلونه اون هسته ی توشو میخوره فقط!
ذرت نخود لوبیا خیس خوردرو نمیخوره!
طرف کلم و فلفل دولمه ای نمیره!
راستی تو این مدت که دارمش اصلا ندیدم آب بخوره!
نمیدونم چجوریه!![]()
خیر دوست عزیز طوطی ش عوض نشده سطح سواد نگه داری از طوطی بالا رفتهسلام.
من نمیدونم جدیدا طوطی ها غذاییشون عوض شده یا چی!
من یادمه 10 15 سال پیش هرجا طوطی تو قفس میدیدم تو جا دونیش پر تخمه بود انقدی که طوطی خودش خسته میشد از خوردن و هنوز تخمه داخل ظرف بود!
اما الان میگن روزی 10 تا دونه تخمه بدید!
خب وقتی پرنده چیز دیگه نمیخوره چیکار باید کرد!؟
من انارم براش میزارم دونشو له میکنه آبشو میچلونه اون هسته ی توشو میخوره فقط!
ذرت نخود لوبیا خیس خوردرو نمیخوره!
طرف کلم و فلفل دولمه ای نمیره!
راستی تو این مدت که دارمش اصلا ندیدم آب بخوره!
نمیدونم چجوریه!
تخمه به دلیل چربی زیاد استفاده زیادش خوب نیست و به دلیل وجو کربوهیدرات و پروتئین بهتره از غذایی حذف نشه,به همین خاطر میگیم بدید اما کم بدید
طوطی که مدت زیادی تخمه خورده به همین سادگیا نمیشه ش رو تغییر داد و در مقابل غذاهای جدید مقاومت نشون میده شما باید بهش عادت بدید که اون غذاها رو بخوره به عبارتی این وظیفه کسیه که از طوطی نگه داری میکنه
سعی کردم چندتا عکس واضح بگیرم برای تشخیص نر و ماده بودن و سنش و اینکه ازیناست که از اینور اونور اوردن یا جوجه همینجاهاست...
![]()
باسلام
ایا میشه چوب طبیعی رو شست و به عنوان میله واسه نشستن واسه ملنگو ها گذاشت؟
آخه پرنده فروشی گفت میشه
راستی کف دریا واس پرنده هام خریدم اما امتحانش نکردن تاحالا .
چکار کنم بفهمن واس خوردنه؟؟؟
سلام.خیر ممکنه به دلیل استفاده ی چوب توسط پرندگان وحشی یااگر درخت میوه باشه سم پاشی آلودگی به خورد چوب رفته باشه ودرآینده باعث مسمویت طوطیاتون بشه.
به وقتش خودشون سنگ کف دریارو استفاده میکنن عجله نکنید.
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.