سلام مگه میشه تو اصفهان نباشه شهر به اون بزرگی!!!!!
ممنوم از تذکر شما.فقط امکان داره دوستان یه جای مطمئنی رو برای خرید دیسکس با کیفیت و قیمت مناسب معرفی کنید.(میدونم خلاف قوانینه، اگه میشه پ خ بدید.)با عرض معذرت مجدد
سلام. بازم سئوال دارم:
1-آیا فیلتر و هوادهی تانک دیسکس باید 24ساعته روشن باشه یا میشه شب تا صبح بهشون استراحت داد؟
2-هنگام مسافرت نور تانک رو خاموش کنیم(تانکم محتوی تعدادی گیاه طبیعی هست) یا یه نورملایم مثلا صورتی دائم روشن باشه اشکالی نداره؟
3-در آستانه خرید دیسکسم.دیشب دوتا از تتراهام مردن آیا ممکنه مریضی اونا به دیسکسا هم سرایت کنه؟
با سپاس![]()
سلام . 1- حتما باید 24 ساعته کار کنه .سلام. بازم سئوال دارم:
1-آیا فیلتر و هوادهی تانک دیسکس باید 24ساعته روشن باشه یا میشه شب تا صبح بهشون استراحت داد؟
2-هنگام مسافرت نور تانک رو خاموش کنیم(تانکم محتوی تعدادی گیاه طبیعی هست) یا یه نورملایم مثلا صورتی دائم روشن باشه اشکالی نداره؟
3-در آستانه خرید دیسکسم.دیشب دوتا از تتراهام مردن آیا ممکنه مریضی اونا به دیسکسا هم سرایت کنه؟
با سپاس
2- بله خاموش کنید بهتر هست . نور خیلی ضعیف باشه موردی نیست ولی تانک رو کامل روشن نکنه
3- بله صبر کنید و دلیل بیماری رو بدونید اگر مشکل رو پیدا نکردید دوباره تانک رو راه اندازی کنید و ریسک نکنید .
ویرایش توسط فرشاد رضایی : 18th February 2014 در ساعت 11:21 AM
سلام دوست عزیز
شما احتمالا گشتی نزدین توی اصفهان من تقریبا کل مغازه های آکواریومی اصفهان را گشتم و فروشگاه ها و سالن های خوبی را دیدم که دیسکس خوب داشتن
در مورد محصولات هم من همه مارک های را دیدم که داشتن ولی تترا بیشتر بوده کم و بیش
دوستان کسی میدونه نژاد این دیسکس چی هست ؟؟؟؟
من دیروز از یکی از دوستام گرفتم به نظرتون نژاد خوبی داره ؟
![]()
فکر کنم نژادش یلو لمون باشه
سلام ... دوست عزیز اگه ممکنه این فروشگاه ها و سالن هایی که میگی را بگو کجای اصفهان هستند تا استفاده کنیم . با تشکر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.