بله راه طولانیی دارید.اما باید خیلی صبور باشید اگر واقعا میخواید به تکثیر برسن.
یک قفس با ابعاد مناسب،رسیدگی و تغذیه ی مناسب،یک جای مناسب برای قرار دادن قفس و وقت گذاشتن از مهم ترین عواملی هستن که باید بهشون فکر کنید.قطره هایپودرهای تقویتی مناسب و دانه ها و غذایی مناسب هم باید در اختیارشون بگذارید.
نفیسه خانم شاید سرمو گول مالیدن![]()
آخه گفت نره تازه داره طوق در میاره! برای همین جوجست..
![]()
چندتا سوال دیگه ام داشتم
اولا این نر یا ماده!؟
دوما حدود سنشو از کجا میشه فهمید؟
سوما مثل عروس هلندی که 1 دون ثابت داره و همیشه جلوشه چی بریزم تو ظرف غذاش همیشه جلوش باشه اصلا این کار درسته؟
و در آخر هم : اینو وقتی من خریدم رو دست بود
راحت میومد رو دستم
اوردمش خونه گذاشتمش تو قفس وقتی میرم طرف قفسش پشتشو میکنه بهم از دست سیب نمیگیره همش میره رو دیواره ها و سقف قفس میخواد فرار کنه!
میارمش بیرون بزور میاد رو دستم 1کم میمونه بد میپره اینور اونور زیر میز و صندلی قیام میشه
ولی وقتی میگیرمش اصلا گاز محکم نمیگیره در حد کمک گرفتن با نوکش که بتونه بیاد بالا
بالاخره این دستی هست یا نه!
اصلا اونطوری که میخوام دستی میشه؟
و چیکارش کنم انقد استرس نداشته باشه؟
با سلام احتمال نر هستش حالا باز باید فرصت بدید بزرگ تر شه.سنشو اطلاعات دقیق ندارم دوستان جواب میدن ان شالله.سعی کنین جلوی طوطیتون همیشه ظرف غذا باشه.چون تازه خریدید طبیعی هستش به شما عادت نکرده هنوز یه مدتی صبر کنین و کم کم همه چی درست میشه.شما سعی کن چند روزی بهش زیاد نزدیک نشی و فقط اب و غذاشو بریز براش..بعد یه هفته کم کم فاصلتو بهش نزدیک تر کن و از دست غذا بده....بله چرا که دستی نشه.موفق باشید
سلام به همگی دوستان و خسته نباشید .. من تازه به جمعتون اضافه شدم . چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید :
1- الان یعنی ماه بهمن یا اسفند برای خرید ملنگو 6-7 ماهه مناسبه ؟؟
2- اگه ملنگو رام نباشه قیمتش تقریبا چنده ؟
3- من تو اتاقم 4 تا قناری دارم که 2 تاشون خیلی میخونن . اگه ملنگو رو بیارم تو اتاقم نگه دارم مشگلی داره ؟؟ اخه قناریا واس بابامه نمیذاره بفروشمشون
میدونم خیلی پر حرفی کردم دمتون گرم اگه راهنماییم کنین من ناشیم دیگه کاریش نمیشه کرد !! خخخخ![]()
سلام دوستان
من چندتا سوال داشتم من شبا سر ملنگوم رو با دست نوازش میکردم و باهاش صحبت میکردم جدیدا متوجه شدم وقتی روی سرش دست میکشم یه صداهایی از خودش درمیاره این صداها هیچ شباهتی به کلماتی که من براش تکرار میکردم نداره ولی حالت اعتراض گونه هم نداره انگار داره صحبت میکنه به نظرتون داره صحبت کردن یاد میگیره؟
یه سوال دیگه من اگه یه کاسکوی سخن گو بگیرم میتونه تاثیری در سخنگو شدن ملنگوم بزاره؟ حسودی نمیکنن این دوتا به هم؟
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی های خوبتون![]()
عکساتون تار شده
چشمش رو نمیتونم ببینم
ولی از کل بدنش حدس میزنم که جوجه هفت ماهه ای در کار نیست.
سنش رو از چشما تا یه سن خاص و بعد از اون از پاها و نوکش و بدنش میشه جوون یا پیر بودنشو حدس زد
نر و مادگیش هم از طوقش مشخص میشه
یک مقداریش مربوط به اینه که تازه وارده و به محیط آشنا نیست
چند روز بگذره بهتر میشه. همین که گاز نمیگیره نکته مثبتی هست
ولی هیچوقت ساندویچی نگیریدش.
یک هفته تا 15 روز اجازه بدید آرامش داشته باشه و کمتر باهاش سرو کله بزنید
سلام
خیلی خوش اومدید
1- الان جوجه 7 ماهه پیدا نمیشن و جوجه های امسال حد اقل 10-11 ماهه هستن
2-از 150 به بالا فکر میکنم باشه
3- مشکل خاصی نداره جز اینکه قناریاتون میشن 5 تا. ملنگوتون سعی میکنه صدای اونارو تقلید کنه و خب مسلما نمیتونه مثل اونا تکرار کنه وصدای ناهنجاری میشه
خواهش میکنم هر سوال دیگه ای هم داشتید بپرسید
دوستان پسته شامی هم چربیش بده؟
این طوطیه من فقط سیب و تخمه و پسته شامی میخوره اشکال نداره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)