سلام آقا سهیل اینا هم بخاطر نور کم هم اینکه دیوار اطراف کرم رنگ هست iو هم چون تترا دیسکس زیاد میدم رنگ آب اینجوری میشه وقتی سیفون میکنم آب رنگ اصلیش رو میگیره
سلام
بابک جان بسیار عالی میشه بفرمایید روزانه چند نوبت غذا دهی دارید واسه سایز کردن؟و اینکه اگه ممکنه ترکیباته میکس دل که استفاده میکنی رو برامون بگید.خیلی ممنون.در ضمن بابک جان گشنیز هم شنیدم میشه تو میکس دل اضافه کرد.شما تایید میکنید؟یکی از سالن دارها گفت که تقریبا کاره سیرو میکنه و پیشگیری از انگلهای روده ای میکنه
سلام استاد امیدوارم با علم و دانش سرشار شما روز به روز زبیاتر و بزرگ تر بشن. استاد من هر چه از آکواریوم داری و نگهداری ماهی بوده از شما آموختم وهمیشه مدیون و سپاس گذار شما هستم که همواره بی منت و با بزگواری اطلاعت وتجربتون رو در اختیار میگذارید.با تشکر
سلام مهدی جان ممنونمسلام
بابک جان بسیار عالی میشه بفرمایید روزانه چند نوبت غذا دهی دارید واسه سایز کردن؟و اینکه اگه ممکنه ترکیباته میکس دل که استفاده میکنی رو برامون بگید.خیلی ممنون.در ضمن بابک جان گشنیز هم شنیدم میشه تو میکس دل اضافه کرد.شما تایید میکنید؟یکی از سالن دارها گفت که تقریبا کاره سیرو میکنه و پیشگیری از انگلهای روده ای میکنه
من روزی 6-7 دفعه غذا میدم ترکیبات میکس من دل+کمی هویج نیم پز+garlic guard+کمی غذای Discus formula pellets که دارای اسپیرولینا و سیر هست و همچنین به طور جداگانه تترا دیسکس هم میدم من تاحالا گشنیز ندادم و نمیتونم اظهار نظر کنم
سلام حمیدرضای عزیز شما لطف دارید تلاش خودتون هست که میتونید در امر نگهداری ماهی موفق باشید
سلام استاد
مثل همیشه ممتاز و درجه یک لذت بردم از این سایز کردن . انشالله ما را هم یاری کنید استاد.
ارادتمند
سلام:
غذا خوردن دیسکس هایی که از اشکان 20گرفتم
ویرایش توسط B@B@K : 20th January 2014 در ساعت 02:51 PM
سلام . استاد خیلی عالی و زیبا هستند . خیلی هم خوب غذا می خورن که نشان از سلامت و شرایط خوب نگهداریشون هست . وافعا لذت بخش بود ....
سلام بابک جان واقعا از دیدن فیلم لذت بردم کارت حرف نداره![]()
سلام استاد
بابا دم شما گرم
چیکار کردین با این ماهی ماهیا !!!
یه دستی هم به سر ما بکشین استاد.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.